• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç düzleştiricimden hiç memnun kalmadım

arkadaşlar aldığım yeri aradım kişisel bakım ürünlerinde iade etme gibi bir şansımız yokmuş rowentanın sitesine girdim daha etkili sonuç için 10 dk ısınmasını bekleyin diyordu ben 2-3 dk bekleyip yapıyordum birde böyle deneyeyim inşallah doğru düzgün düzleştirir hadi hayırlısı diyorum birde rowenta iyi bir marka yani 100 lira verdim birde offf :S john frieda nın ürünlerinide kullansam belki daha iyi olur. :S

ya hanımlar her marka için çok değişik yorumlar var burda heryerde
kimisi harika dediğine kimisi berbat demiş
burdan şunu çıkarıoruz ki kullanım şekliii saç yapısıı etkiliyo sonuçta 10tllik sinboya da muhteşem dien var 180tl lik bilmemne philipslere de berbat dien var....demekki iş makinalarda da değil
genel bir kanı yok çünkü

ben dün rowenta CF7112 aldım
konuyu gördüm ve yazdım
akşam aldım çok acelem vardı gecemiz vardı saçlarım banyodan çıkıp 3-4 saat havlunun içinde beklemiş şani yarı ıslak yarı kuru şeklindeydi 60sn de ısındı hemen düzleştirmeye başladım 15dkya kadar çok hoş oldu saçlarım kabarmadı ki benim tellerim incedir elektriklenmeye müsaittir yani korkum oydu olmadı
tüm gece dayandı
ertesi gün de
şimdi ben de dıorumki yani ben memnun kaldım
haa braum arzum fakir hepsi güzel
ben ıyon teknolojisi olmasına kanmıştım netten aldım netteki yorumları da aldığı sitedeki gayet güzeldi

Bende kingin düzleştiricisi var fiyatı gayet uygun saçlarım kıvırcık olmasına rağmen çok güzel sonuçlar elde ediyorum valla.Ütü yapmış gibi de olmuyor güzel bir fön çekilmiş gibi duruyor.Kızkardeşimin saçları ise resmen arap kıvırcığı.Onda da aynı ürün var.Geçen gün bi baktım saçları dümdüz.kabarma falan kesinlikle yoktu.öneririm.

Benım evdede rowenta ultima elit model look var aynı adı gibi...Gecen sene eşim almıştı süper dereceside var saça zarar vermıyor 120 mi neydi fiyatı.Saçımı yıkamadığım sürece aynı düzlüğü muhafaza ediyor.Ama onla uğraşana kadar kuaföre gidiyorum daha iyi :)

bakını king den memnun bir arkadaş var yine rowentadan memnun başka bir arkadaş
ki king in arzumun lafı bile yok burda değilmi
yav bu ürünlerin hepsi de seramik değil mi hepsi de düzleştirici değil mi hepsinin ısısı yok mu
ha bazılarının ısısı 130-200 bazıları 210-220 nese bazılarının göstergesi dijitaal bazıları ısı ayarlı bazıları ayarsız düz ısı
falan
20tl lik sınboyu bile müthiş dien yok mu 100tllık philipse bile memnun değilim o ne öyle param boşa gitti diyen yok mu
demekki ürünlerde değil iş bizde
saçımızda
şaçımıza kullandığımız bakım ürünlerinde
hepsi zararlı bakın burda fakir markayı konuşan görmedim o da ısı ayarlı ıyonlu o da seramik 50tl civarı benim kanki kullanıyo süper dıo
tamam illaki marka öne çıkar bazısı çabuk elde kalır özenli malzeme değildir bazısı 10yıl kullanılır

valla benimki rowenta cf 7112
ben kuaförde de fön çektirsem ertesi güne eski haline dönen pırasa saçım var yetti bana bu marka
bu bozulana kadar devam çöpe gider bi gün alırım phlips o bozulur arzum :)))
bu bööyle sürer gideeer :)

Back