• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç düzleştiricimden hiç memnun kalmadım

bende philipsin saç şekillendirme seti var ve ne düzleştiricisi işe yarıyor ne maşası.Hemde yıllar önce kaç para dökmüştü annem ona yalvarıp da aldırmıştım ama kullanamadım bile:S belki babylis bende işe yarar başkasında braun.olan birinde deneyip almalısınız bence en mantıklısı;)

kızlar öyle çok fonksiyonluluarı almayın markası ne olursa olsun ben önce onlardan aldım arzum ama hic işe yaramadı şimdi remington saç düzleştiricisi aldım çokta memnunum

herkes kullanıyor saçlarına kimsenin bişey olmuyor ozaman kullanıcı hatası şuanda en iyi saç düzleştirici babyliss bence ve herkeste aynı fikirde markayla alakası yok...

Kızlar saç düzleştirici mutlaka saçı kırar diye bişey yok. Ben 2 yıldır ve çok sık kullanıyorum, kırık yok saçımda. Braun kullanıyorum, es1 ve çok memnunum, kısa zamanda düzleştiriyor ve uzun süre düz kalıyor. Babyliss ise kullanmadım ama çok övülüyor, denemek lazım tabii.

kıslar neden remington almıosunuz saç düzleştirici olarak ilk piyasaya süren markadır ve gerçekten mükemmel benm arkadalarım ve kuzenlerrim hepimiz remington aldık ve çok memnunuz tvsiye ederim

babyliss'den memnun kalmayan arkadaşlara çok şaşırdım ve yazmadan duramadım. geçen yıl braun almaya gittim, babyliss alıp geldim (fiyatı aynıydı!) ve paramı son kuruşuna kadar helal ediyorum. saçlarımı düzleştirmem 10dkmı almıyor ve tekrar yıkayana kadar çok rahat kullanıyorum. seramik tabanlı ve iyon özelliği olması çok önemli. ben alırken bu markanın değişik modelleri vardı, memnun kalmayanlar belki farklı bi modelini aldı veya aldıkları üründe bi problem var, bilemiyorum. ama bunun markayla alakası yok. biraz araştırarak almak lazım... benim marka takıntım kesinlikle yoktur, şuanda maşa almak istiyorum ve bütün markaları araştırıyorum...

ben sinbonun shd 2668 modelini kullanıyorum we çok memnunum ayrıca sadece 20 lira süper bence tawsiye ederim

Ben rowentanın lıssıma serısınden kullanıyorum canım.Taraklı kurutma makınesı gıbı.Baska bır baslıgı da var o da normal kurutma makınesı olarak kullanmak ıcın. Cok memnunum.Saclarım cok dalgalı ve kabarıktı hep.Uc senedır kullanıyorum ve saclarım sureklı düz. Artık banyo yaptıktan sonra fon cekmesem bıle duz oluyor.Banyodan sonra saclarımı tarıyorum ve nemlı ya da hafıf kuruyken degıl dırekt taradıktan sonra makıneyı kullanmaya baslıyorum ıyıce kuruyana kadar kullanıyorum ve de cok memnunum.

ya kızlar benim saçlarımda dümdüz ama çok uzun diil omuzlarımda uçlar fln kıvrılıo bi gün arkime gittim onda babyliss var 130 tl lik olanlardan. kullandım çok güzel oldu hatta 3 4 gün dayandı ama kırıo saçları belli.bende almak istiorm ama öle 130 tl fln veremem ucuz olsun biras istiorm sizce ne alayım?

sinbo kullandım bende ama hiç memnun kalmadım geçenlerde braunun epilasyon aletinde düzleştiriciside hediyeydi heveslendim iyidir die ama idare eder 3 4 kez üstünden gidersen ertesi güne zaten saçlarım ince telli yapışıp kalıyo iki düzleştiricide dolapta bekliyo:(

kızlar sorunu kendi saçınızda arayın babyliss te değil. ben kullanıyorum ve çokta memnunum.. kullanma şeklinede bağlı tabii.. yıpranmış,zayıf saçları 200 derecede düzleştirirseniz tabii ki sonuç alamazsınız bunda markanın suçu yok bence.. ben haftada bir ve en düşük ısıyla düzleştiriyorum ve mutlaka yoğun bakım yapıyorum saçlarıma ben çok memnunum bi zararını da görmedim..:lepi:

Son düzenleme:
kızlar phlipsi bi deneyin çok güzel muhteşem şekilde düzşeltiriyor kesinlikle kabartmıyo süüüüüüüüüüüüper bir alet. her tür saçı çok kolaylıkla düzleştirir arkadaşımda var ben dünya para verdim braun aldım memnun değilim

kızlar saçın cinside çok önemli ama..
bende babyliss in seti var 3 maşalı tost düzleştici falan bide remington düzleştirici var.
ve remington süper babyliss ısınana kadar ben remingtonla saçlarımı 10 dk. da saçlarımı düzleştirmiş oluyorum,)
tabiki her markanın modelleri de önemli ama alırken hangi marka olursa olsun hızlı ısınan bi model alın boşa vakit harcamamış olursunuz.

kullanan yokmu kızlar ben hiç memnun kalmadım evshop diye biyerden aldım iade etmek istiyorum ama geri alırlarmı acaba? lütfen çok acil cevap verin

ben sinbo shd 2674 aldım
ama saçı çok dalgalı veya kıvırcık olanlara tavsiye etmem
saçım zaten düz ama kullanınca uçları falan
fönlü gibi daha güzel duruyor birde ben daha çok bukle için
kullanıyorum

Remington diyorum ayrıca o kadarpahalı omayan 49 liralık modelleride var gidip bir mağazada deneyip ondan sonra almanızı tavsiye ediyorum bir de bu tür ürünlerde remingtondan şaşmayın

Back