tatlım bu tarz ürünlerde babyliss ten vazgeçme gerçekten çokkk güzel. benim mısır püskülü gibi saçımı bile şekle sokuyor.kaydirigubbakcemile2
Ciddi misin? Ben de aldım babylis en son modelini ve 1 ay bile kullanamadım. Berbat bir ürün.klava:
Saçları düz benim, ama özendim aldım onunla daha güzel şekil veririm diye.
Ama nerde ütüden bir farkı yok ve saçları çok yıpratıyor.
Aylarca kullanamadan taksitlerini ödedim.
Demem o ki, sen memnun kalmışsın ama benim hiç bir işime yaramadı 130 ytl çöpe gitti.
Babylissa.s. almayı düşünenlere duyrulur.
Ciddi misin? Ben de aldım babylis en son modelini ve 1 ay bile kullanamadım. Berbat bir ürün.klava:
Saçları düz benim, ama özendim aldım onunla daha güzel şekil veririm diye.
Ama nerde ütüden bir farkı yok ve saçları çok yıpratıyor.
Aylarca kullanamadan taksitlerini ödedim.
Demem o ki, sen memnun kalmışsın ama benim hiç bir işime yaramadı 130 ytl çöpe gitti.
Babylissa.s. almayı düşünenlere duyrulur.
tatlım bu tarz ürünlerde babyliss ten vazgeçme gerçekten çokkk güzel. benim mısır püskülü gibi saçımı bile şekle sokuyor.kaydirigubbakcemile2
ben de 3 sene önce babyliss almıştım yüklü bir paraya. çok kötüydü, saçım düz olmasına rağmen (sadece uçlarını düzleştirmek için almıştım) işe yaramıyor çok elektriklendiriyordu... yıkasam da o elektriklenme geçmiyordu ve hayatımda ilk kez saçlarım kabardı. boyayana kadar kurtulamamıştım o elektriklenme sorunundan. simbonun 10 liralık düzleştiricisi bile daha iyiydi valla :1shok:
Elinizdeki ürünü arkadasım kullanıyor sonuc mukemmel sanırım saç tipinizin zor bir yapısı var.Babyliss in 7çesitli bir takımını almıstım berbattı.Tavsiye etmiyorum sadece düzleştirici özelliği olan bir ürün alın.Rowentanın buharlısını aldım sonuc yine hüsrandı gittim değiştirdim düzleştirmiyor dedim sansınızı deneyin .Ben 3. olarak Arzum'un düzleştiricisini aldım zor bir saç tipim var ama sonuctan cok memnunum. Eger geri almazlarsa cesitli ilan siteleri var satabilirsiniza.s
babyliss pırasa gibi yapıyo ve acaip yıpratıyo saçları bende kuzeniminkini kullanmak zorunda kalmıştım benim braun evde kalmıştı kullandıgıma pişman olmuştum ütünün verdigi zararın aynısını veriyo resmen..:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?