• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saç düzleştiricimden hiç memnun kalmadım

KIMBERLY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
218
0
96
Fransa
kızlar bundan 6 ay önce rowentanın CF 7112 die bi ürününü aldım keşke almasaydım çok pişmanım ..saçlarımı düzleştiryorum 10 dk sonra resmen kabarıo hemen aşırı derecede..keske braun es2 alsaydım ona 75 ytl verene kdara off ya hiç bişeyde şansım yok napcm ben fisfisfis

tatlım bu tarz ürünlerde babyliss ten vazgeçme gerçekten çokkk güzel. benim mısır püskülü gibi saçımı bile şekle sokuyor.kaydirigubbakcemile2

tatlım bu tarz ürünlerde babyliss ten vazgeçme gerçekten çokkk güzel. benim mısır püskülü gibi saçımı bile şekle sokuyor.kaydirigubbakcemile2

Ciddi misin? Ben de aldım babylis en son modelini ve 1 ay bile kullanamadım. Berbat bir ürün.:oklava:
Saçları düz benim, ama özendim aldım onunla daha güzel şekil veririm diye.
Ama nerde ütüden bir farkı yok ve saçları çok yıpratıyor.
Aylarca kullanamadan taksitlerini ödedim.
Demem o ki, sen memnun kalmışsın ama benim hiç bir işime yaramadı 130 ytl çöpe gitti.
Babylissa.s. almayı düşünenlere duyrulur.

Ciddi misin? Ben de aldım babylis en son modelini ve 1 ay bile kullanamadım. Berbat bir ürün.:oklava:
Demem o ki, sen memnun kalmışsın ama benim hiç bir işime yaramadı 130 ytl çöpe gitti.

teşekkur ederim canım verdiğin bilgi içinn...babayliss i iyidir die düşünuodum bende

Ama bunun markayla alakası yok bütün düzleştiriciler saçı yıpratıyor bakımını ayrıca yapmak kırıklarını sık sık aldırmak zorundasın fön çektirmekle ütülemekle yine yıpranmıyomuydu saçın? birde saçtan saçada farklılık gösteriyor bazılarının saçları dayanıklı oluyo hiçbir sorun yaşamıyor ama bazılarınkide benim saçlarımın olduğu gibi çok nazik oluyo buarada hasarı en aza indirmek için ıslakken ve saçında jöle, krem gibi maddeler varken düzleştirmemelisin babyliss en iyisi bence

ben de 3 sene önce babyliss almıştım yüklü bir paraya. çok kötüydü, saçım düz olmasına rağmen (sadece uçlarını düzleştirmek için almıştım) işe yaramıyor çok elektriklendiriyordu... yıkasam da o elektriklenme geçmiyordu ve hayatımda ilk kez saçlarım kabardı. boyayana kadar kurtulamamıştım o elektriklenme sorunundan. simbonun 10 liralık düzleştiricisi bile daha iyiydi valla :1shok:

ben de 3 sene önce babyliss almıştım yüklü bir paraya. çok kötüydü, saçım düz olmasına rağmen (sadece uçlarını düzleştirmek için almıştım) işe yaramıyor çok elektriklendiriyordu... yıkasam da o elektriklenme geçmiyordu ve hayatımda ilk kez saçlarım kabardı. boyayana kadar kurtulamamıştım o elektriklenme sorunundan. simbonun 10 liralık düzleştiricisi bile daha iyiydi valla :1shok:

Ben de aynen bunu anlatmak istiyorum kızlar ben hiç ama hiç memnun kalmadım berbat bir marka en azından benim aldığım düzleştiricide hiç iş yok.
Bu siteden uzunca takip ettikten sonra aldım bir de her yerde yoktu satıcılar bana dedi ne yapacaksın babylissi daha iyi markalar var diye ama dinlemedim teknosadan aldım 2 haftada ne olduğunu anladım:oklava:
Benim saçlarım düz ve oldukça sağlıklı:nazar: arada bir kullanayım kuaföre gerek kalmasın dedim ama nerdee :dilcikar:
Bu yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum.
İyi bir marka olduğu konusunda ısrar eden arkadaşlara istiyolarsa hemen satıvereyim valla 2 hafta bile kullanmadım:icecream:

braun SS KULLANIYORUM memnunum ama bi gün dayanıyo yaa..genelde böylemi oluyo bu düzleştiricilerde anlamadımki..şöle 2 3 gün dayansa ne güzel olur demi yaa

Elinizdeki ürünü arkadasım kullanıyor sonuc mukemmel sanırım saç tipinizin zor bir yapısı var.Babyliss in 7çesitli bir takımını almıstım berbattı.Tavsiye etmiyorum sadece düzleştirici özelliği olan bir ürün alın.Rowentanın buharlısını aldım sonuc yine hüsrandı gittim değiştirdim düzleştirmiyor dedim sansınızı deneyin .Ben 3. olarak Arzum'un düzleştiricisini aldım zor bir saç tipim var ama sonuctan cok memnunum. Eger geri almazlarsa cesitli ilan siteleri var satabilirsiniz ;)a.s

Elinizdeki ürünü arkadasım kullanıyor sonuc mukemmel sanırım saç tipinizin zor bir yapısı var.Babyliss in 7çesitli bir takımını almıstım berbattı.Tavsiye etmiyorum sadece düzleştirici özelliği olan bir ürün alın.Rowentanın buharlısını aldım sonuc yine hüsrandı gittim değiştirdim düzleştirmiyor dedim sansınızı deneyin .Ben 3. olarak Arzum'un düzleştiricisini aldım zor bir saç tipim var ama sonuctan cok memnunum. Eger geri almazlarsa cesitli ilan siteleri var satabilirsiniz ;)a.s

sanırım öyle canım zor tipli

kızlar ben diadan 15 milyonamı ne almıştım o bilem kabartmıo paran boşa gitmiş bendeki sinbo şans meselesi saçlarına bakım falan yap cnm kırmıstırda saçlarını o

babyliss kullanıyorum ve çok memnunum.ben de rowenta lissima almıştım sadece 1 kere kullanabildim.öyle duruyo o.kardeşim babyliss kullanıyodu,memnundu.o yüzden gidip aldım ve çok güzel.tavsiye ederim.

Ya bu düzleştiriciye 130 ytl fazla değil mi?bence çok fazla yani sonuçta hepsi saçı yıpratıyor..Bende sonuçta hangisini kullanırsam sonuçta saçım kırılcak diye premier marka aldım fena değil yani..
Bu arada kabarıyor diyorsunuz benim saçımda çokk kabarıyor düzleştirince..ben saçımı yıkarken son durulama suyuna limon suyu katıyorum kurutup düzleştiriyorum kabarmayı önlüyor..ayrıca en son durulamayı soğuk suyla yapın;)

ben arçelik kullanıyorum saçlarım az ama ince telli olduğu için çok elektrikleniyordu.arçeliğin düzleştiricisinde hiç öyle bi sorun yok.geçen bi arkadaşıma sorduk 55 lira dediler fiyatıda çok uygun

babyliss pırasa gibi yapıyo ve acaip yıpratıyo saçları bende kuzeniminkini kullanmak zorunda kalmıştım benim braun evde kalmıştı kullandıgıma pişman olmuştum ütünün verdigi zararın aynısını veriyo resmen..:mymeka:

Kesinlikle...
Acıyorum ona verdiğim paraya kötükedihüso
Bir köşeye attım öylece duruyorÇok üzgünüm çoook

Back