• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Düzleştiricileri..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

xgamzex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
218
0
46
Aydın
Saçlarım kıvırcık. Föne ve düzleştiricilere başlamadan önce o kadar çok saçım vardı ki.. Şu ankinin abartısız 5-6 katı kadar.. Tokalara sığmazdı saçlarım, şimdi az :31:
Doktora gittim kan aldırdım, hiç bi eksiklik çıkmadı.. Geçen yıl 20 kilo vermiştim, hani diyet de dökebilir belki..
Acaba saçım düzleştirmekten mi bu hale geldi, diyetlerden mi.. Önceden de dökülürdü ama önemsemezdim bu 2-3 yıldır özellikle de geçen yılla bu yıl yarısından çoğu gitti. :14:

bende merak edioyum benimde son bir yıldır saçlarım aşırı döküldü ve çok az kaldı kansızlıktan dediler iğne falan oldum kanım düzeldi ama hala dökülüo ve çok az acaba bu yüzden mi ben döküldüğünden beri bıraktım kullanmayı geri gelirmiki saçlarımız acil cevap verin kızlar

bende merak edioyum benimde son bir yıldır saçlarım aşırı döküldü ve çok az kaldı kansızlıktan dediler iğne falan oldum kanım düzeldi ama hala dökülüo ve çok az acaba bu yüzden mi ben döküldüğünden beri bıraktım kullanmayı geri gelirmiki saçlarımız acil cevap verin kızlar

bazı arkadaşlarımda hergün düzleştirdikleri halde gür saçları var. off anlamadım gitti :19:

aynen benim arkaaşlarımda öle ben bir senedir düzleştiriyorum son bi üç beş ayda hepsi gitti saçlarımın kansızlıktan dediler ama yok düzelmio ilaç içtiğim alde fena döküldü sıçan kuyruğu kadar kaldı

Föne zamanım olmadığında bende düzleştirici kullanıyorum,rowentanın buharlı düzleştiricisini aldım 1 yıl kadar önce,diğer düzleştiricilere nazaran fiyat farkı biraz var ama diğerleriyle kıyaslanamayacak kadar iyi.İllaki kırılmalar oluyor fakat diğerleri gibi kurutmuyor,saçta çok uzun süre şeklini koruyor kabartmadan.Düzleştiriciden vazgeçemeyenlere tavsiye ederim

Föne zamanım olmadığında bende düzleştirici kullanıyorum,rowentanın buharlı düzleştiricisini aldım 1 yıl kadar önce,diğer düzleştiricilere nazaran fiyat farkı biraz var ama diğerleriyle kıyaslanamayacak kadar iyi.İllaki kırılmalar oluyor fakat diğerleri gibi kurutmuyor,saçta çok uzun süre şeklini koruyor kabartmadan.Düzleştiriciden vazgeçemeyenlere tavsiye ederim

saçlarım kıvırcık, hiç olmazsa önlerini düzleştirmek zorundayım. bunu araştırcam :16:

düz saçlarım olmasına rağmen bende yıllardır saç düzleştirici kullanıyorum senelerce hiç bir zararını görmedim kırıklar dışında, ama saçlarım bir yıldır dökülmeye başladı ,güçsüzleşti inceldi..
buradan okuduklarımı kullandım doktora gittim zinco ve saç losyonu verdi kullanıyorum ama suan bir etkisini göremedim, saçlarımı kestirdim ve saç düzleştiriciyi bıraktım tabi ki , çevremde de düzleştirici kullananlarda saç dökülmesi sorunu var belki hemen başlamıyor dökülme bendeki gibi ama er geç saçları inceltip güçsüzleştiriyor.
ayda bir kaç defa kullanmanın zararı olmayabilir ama sürekli düzleştirici kullanmak çok zararlı geç anladım maalesef.
düzleştirici kullanıp gür saçları var dediklerimiz de kalın telli ve çok saçı olanlar yıpranma da biraz geç oluyor ama sonuçtan kaçınılmıyor..

Son düzenleme:
ben sadece yaklaşık bir yıl düzleştirdim oda yani üç beş ay düzleştirdim sonra iç ay ara verdim sonra tekrar üç beş ay düzleştirdim ve kuaföre gittiğimde saçların çok azalmış incelmiş kullanma dedi o gün bu gündür dökülüo ve hiç saçım kalmadı acaba geri gelir mi dökülenler

saçlarım kıvırcık, hiç olmazsa önlerini düzleştirmek zorundayım. bunu araştırcam :16:

gamzesim sen kaç yaşındasın ne kadar süredir düzleştiriosun saçların şuan ne durumda hala çokmu dökülüo benim dökülmem hala durmadı ya bende artık kansızlığımı tedavi ettim losyon kullanıorum ama durmuo düzleştiriciye bağlıorum senin gibi ne yapacağız bilmiorum şu dökülenler geri gelirmi acaba

gamzesim sen kaç yaşındasın ne kadar süredir düzleştiriosun saçların şuan ne durumda hala çokmu dökülüo benim dökülmem hala durmadı ya bende artık kansızlığımı tedavi ettim losyon kullanıorum ama durmuo düzleştiriciye bağlıorum senin gibi ne yapacağız bilmiorum şu dökülenler geri gelirmi acaba

4-5 yıldır düzleştiriyorum. eskiden çok gürdü şimdi çok azaldı :59: Ama çevremde her gün fön maça yapıp gür saçlı insanları gördükçe de kafam karışıyo daha bi sinir oluyorum. Ben haftada 2 defa falan kullanırım en fazla düzleştiriciyi. Önlerimi her gün :31:

Back