B beautyqueen17 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2018 101 45 39 1 Eylül 2018 Konu Sahibi beautyqueen17 #1 Arkadaşlar Saç duzlestiricisi almak istiyorum . Önerilerinizi bekliyorum . Hangi marka kodu hangisi olanı alayım ?? Teşekkürler
Arkadaşlar Saç duzlestiricisi almak istiyorum . Önerilerinizi bekliyorum . Hangi marka kodu hangisi olanı alayım ?? Teşekkürler
M mavi21 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2017 605 698 34 1 Eylül 2018 Konu Sahibi beautyqueen17 #2 Remington s8700 protect saç düzleştiricisini şiddetle öneririm... bir çok arkadaşıma da önerdim onlarda memnun kaldılar... en kıvırcık saçı bile çok güzel düzleştiriyor... hemde buharlı olması sebebiyle saçı kurutmuyor....
Remington s8700 protect saç düzleştiricisini şiddetle öneririm... bir çok arkadaşıma da önerdim onlarda memnun kaldılar... en kıvırcık saçı bile çok güzel düzleştiriyor... hemde buharlı olması sebebiyle saçı kurutmuyor....
askimatem Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2017 96 30 37 2 Eylül 2018 Konu Sahibi beautyqueen17 #3 beautyqueen17 .!.: Arkadaşlar Saç duzlestiricisi almak istiyorum . Önerilerinizi bekliyorum . Hangi marka kodu hangisi olanı alayım ?? Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Braun'un ürünlerinden memnun kaldım düşünebilirsiniz?
beautyqueen17 .!.: Arkadaşlar Saç duzlestiricisi almak istiyorum . Önerilerinizi bekliyorum . Hangi marka kodu hangisi olanı alayım ?? Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Braun'un ürünlerinden memnun kaldım düşünebilirsiniz?
Stardust07 All iz well Kayıtlı Üye 16 Nisan 2017 1.782 1.543 3 Eylül 2018 Konu Sahibi beautyqueen17 #4 Vestel in duzlestiricisi de çok güzel.iyon özelliği de var.yumuşacık oluyor o özelliği kullandığınızda
Vestel in duzlestiricisi de çok güzel.iyon özelliği de var.yumuşacık oluyor o özelliği kullandığınızda