Saç düzleştirici alcağım, ne alsam karar veremedim?

anobis

deli kıs :)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
789
166
323
39
hangi markayı kullansam acabaa

daha önce babbyyliss kullandım beğendim ama buralarda birdaha bulamadım..

şimdide karar veremedim kullandığınız beğendiğiniz bir marka varmı.

canım ben sinbonun kini kullanıyorum geçen yıl almıştım çokta memnunum öyle çok pahalı bişey almak istemedim sonuçta hergün kullanmıyorum ara sıra kullanıyorum vede çok güzel saçlarımı dümdüz yapıyo tavsiye ederim

valla marka vermek dogrumu bılmıyorum ama ben braun kullanıyorum ionlu olanını...sıddetle tavsıye ederımmmm!!!!
Aynı zamanda buklede yapabılıyorsun... ılave bırsey takmıyorsun duzlestırıcıye...
ayrıca elektrıklenmıyo saclarınız... ben cok tedırgın almıstım ama sımdı onsuz seyahate gıtmıyorum...

Son düzenleme:
canım bende sinbonunkini kullanıyorum dışı bordo renk.1 senedir kullanıyorum.çokta memnunum..migrostan almıştım hemde kampayası vardı indirimdeydi.iyiki almışım vala..

braun es 2 kullanıyorum iyon özelliği olandan..süper bende çok memnunum ..
elektriklenme olmuyor

demekki simbo yada brawn dan birini almalıyım kaydirigubbakcemile2

canım bendede braun vvardı o zamanlar iyide para vermiştim bi arkadaşımda arcelikten almıştı benimki iki senede artık istedigim gibi düz olmuyodu saclarım ama arkadaşımınki hala dümdüz yapıyo ve eletriklenmede olmuyo fiyatta uygun şimdi bende gittim arcelikten aldım ve inan cokta memnunum

Remington diyorum kesinlikle :lepi:
düzleştiricisi aynı zamanda saça buklelerde yapabiliyor, saça zarar vermiyor
kullanımı öyle kolay ki kıvırcık saçlı arkadaşlarım bile yarım saatte dümdüz saçlara kavuştuklarını söylüyorlar
ben saç kurutma makinemi de Remington marka almıştım çok memnunum

ben philips salon straight pro xl saç düzleştiricisini kullanıyorum ve mükemmel yapıyo saçlarımı.benim saçlarım hemen bozulur ince telli olduğundan ama philipsle 2 3 gün bozulmuyo saçım.ben çok memnunum siz de bu düzleştiriciye bi bakın derim ben

Ben de bundan kullanıyorum ve çok memnunum..:lepi:

bende rowenta ultima elit model look var aynı adı gibi...süper dereceside var saça zarar vermıyor 120 mi neydi fiyatı.

200° kadar ısınma
Ultimate shıne nano seramic plaka
130-200° arası ayarlanabilir Isı ayar düğmesi
3 cm kalınlığında plakalar
ıyon özelliği
60 saniyede kullanıma hazır hale gelme
Lock system(Kilitleme fonksiyonu)
Cihazın çalıştığını gösteren ışıklı gösterge
Döner kablo sayesinde pratik kullanım

Son düzenleme:
Genelde braun tercih ederdim ama bu kez bu cihaz çok hoşuma gitti aldım :)

Son düzenleme:
bende de Babyliss Pro230 ST88E Nano Teknolojili Saç Düzleştirici var. kabarmıyor el becerine göre dalga da yapabiliyorsun..
Seramik ve titanyum kaplamalı plaklar
İyonik
Nano Teknolojisi
Isı Ayarlı
180 C - 230 C
Prpfesyonel
Şık saklama çantası

Eklentiler

• $26072109094068190.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 137
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…