arkadaslar bu seferki sorunu buraya yazmam doğrumu yoksa forumda başka yeremi yazılıyor bilmiyorum eger başka yereyse uyarın lütfen
ya bugun duş aldım ben ve moralim bozuldu sorun saçlarım avuç avuç dökülüyorlar yıkarken ayrı kurularken ayrı tararken ayrı eskiden su anki halinin 2 katı gürlükteydi
neredeyse her seyi yaptım sanırım en son olarak tresan isimli ısırgan özlü şampuanı tavsiye ettiler denedim ama fayda etmedi saç kremim ipek
acaba ondan mı???
ya ne yağpabilirim kel kalıcam bu gidişle senağlamasenağlama
çok üzülüyorummmmmm
benimde dökülüyor şu aralar ama yeteri kadar fazla dökülmesine üzülmüyorum şimdilik... istersen bir uzmandan yardım al canım dökülmenin nedeni önemli öncelikle...
Arkadaşım saç bakımı bölümüne gir bi bak,orada arkadaşların denemiş olduğu ve fayda gördükleri şeyler var..Bitkisel yağ,şampuan,şifalı ot,vitamin ampul tavsiyeleri var.Baştan sona bi oku yararlanırsın diye düşünüyorum..
aslında haklısınız sanırım ama stres de olabilir belki ben bir yatalak akrabamız var ona bakıyorum alzaymır hastası 96 yasında oldukca zor ve sabır isteyen bi durum ama yinede tavsiyelerinize tesekkürler
sevgili prometheus arkadasım verdiğin bilgi için sağol bakıp okuyacağım
ve uzmana gideceğim en kısa zamanda
iyi geceler tatlı rüyalar hepinize
arkadaşların hepside doğru şeyler söylemişler.........aynı problemi,aynen anlattığın şekilde bende yaşıyorum ve senin gibi artk kel kalacağım diye korkuyorum..((şu anki saçlarım önceki saçlarımın anca 3/1 i....dermatoloğa gidip önce mantar vs vs gibi bir sorunun var mı önce ona baktır.....sonrasında tiroit hormonları ve B vitamini makerlarını yaptır....ben bir sürü bakımlar yaptım sanki biran durur gibi olup yeniden yeniden başladı......iki gün önce dr a gitmiştim jinekoloğuma benden bir sürü kan testi istemişti aralarında B vitamin makerlerim,folik asit ve demir de vardı bugün sonuçları aldım ki demir tüplerim boş,folik asitim referans değerinin çok altında yok gibi..........ve B vitaminlerimde yok gibi..aynı sonuçları alıp bugün dermotoloğada gittim...bırak saçlarını senin ayakta kalman mucize dedi...yani B vitamini eksikliğinin bir sürü olumsuz etkilerinin sebeb olduğu sıkıntılarının başlarında saç dökülmeleride yer alıyor((onun için birde bu testlerinide yaptır benim tavsiyemde bu ....sevgiler
Dökülme sorununun nedeni için kan testi yaptırmak şart. Bir de son aylarda amino asit lerin de önemine vurgu yapılır oldu Dr. Aydin Duygu ile. Tamam amino asit testi yaptiralim da, bir test içi 1.250 TL isteyen ve Türkiye'de başka hiçbir yerde yapılmadığını iddia eden ve sadece kendisinin bu konuda uzman olduğunu iddia eden Aydın Duygu ' nun kliniginde değil :). Çok şükür ülke olarak iyi doktorlara sahibiz ve açıkçası paragoz doktorların artık tv programlarında olmalarından rahatsız durumdayız. Neyse, Kan konusunda uzman bir doktora görünmek ilk önce yapılması gerekenler arasında.