• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini engellemek için önerileriniz nelerdir?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

onlygiirl

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
15
0
286
İstanbul
mrb kızlar benim problemim aşırı saç dökülmem var neredeyse kel kaldım her yerde açılmalarım var doktora gittim kansızlık dedi ilaç kullanıyorum o bile fayda etmedi en son çare olarak minoxil kullanmaya başladım oda vücudumda aşırı kıllanma yaptı vede baş ağrısı neyse onuda bırakalı 3 hafta oldu ve saçlarım tekrar dökülmeye başladı sonra bimeks evigen bepanten karısımını uyguladım şampuanımada kattım ama onunda bi faydasını görmedim son olarak mayayı gördüm forumda napcam bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum:43::25:

canım 20 ceviz kabuğunu suda kaynat rengini verene kadar..
her duştan sonra o suyla durula saçlarını.bir süre aralıksız devam et..
ahmet maranki dökülmeyi kesin ve kesin durdurdgnu söylüyor.
dipnot: taze (yeşil)ceviz kabugu daha etkiliymiş.

birde mecit efendi yağı var aktarlarda.8-10 yağın karışımı bu kullanıcagın kadarını biraz ısıt veya sıcak suda beklet saç diplerine yedir( kapağı açık kalmasın yalnız dikkat et)

canim kansizlik ilacini nezamandir kullaniyosun? demir depolarin bosaldiysa dolmalari yavas yavas olur ve 3-6 ay gibi bir sure sonra ancak faydasini gorebilirsin. kan tahlilindeki ferritin duzeyini soyleyebilir misin varsa? cunku bu konuda baya arastirdim da ferritin 80den yukari olmadikca sac dokulmesi durmuyormus canim.
buarada demirin en fazla oldugu yiyecekler tavuk eti ve kirmizi et, ondan sonra da koyu yesil renkli sebzeler geliyor ispanak, roka falan gibi.
gecmis olsun canim...

cnm kesinlikle tek önerim orkide hareketlerinin ısırgan otu ve defne yaprağı diye bi şampuanı war dene bence bende ve arkadaşkarında kesin sonuç verdi ve saçlarımızın dökülmesi durdu hızlı uzamaya başladı 6 aydır başka şampuan kullanmıyorum ve çok hızlı uzamaya başladı

bende de uzun süreden beri saç dökülmesi var sebbei kansızlık ve irsi dediler . 4 yıl öncesine kadar çok gürdü şuan 23 yaşımdayım önde açık bir şekilde seyreklik hiçbir doktor da ilgilenmiyor. Minozil kullanıyorum 1 aydır henüz bir sonuç yok

benımde saçlarım çok dökülüyordu çok uzun ve gün geçtkçede döklmesi artyordu kestrmekte istmedım uzun olduğu için ısırgan otunun dökmeyı engelledğini duydum otu kaynatıyorum ve saçlarımı yıkadktan sonra en son durularken kaynattığım suyla duruluyorum boyalı saçlarda sürekli devam edilirse döklme duruyor yani boyalysa sürekli yapmalısınız boyaszsa bir defa yapmanz yeterli içinizin rahat etmesi için 7 gün de uygulayablrsniz. (:

benımde saçlarım çok dökülüyordu çok uzun ve gün geçtkçede döklmesi artyordu kestrmekte istmedım uzun olduğu için ısırgan otunun dökmeyı engelledğini duydum otu kaynatıyorum ve saçlarımı yıkadktan sonra en son durularken kaynattığım suyla duruluyorum boyalı saçlarda sürekli devam edilirse döklme duruyor yani boyalysa sürekli yapmalısınız boyaszsa bir defa yapmanz yeterli içinizin rahat etmesi için 7 gün de uygulayablrsniz. (:
saçım tamamen doğal zamanında ısırgan otu şampuan kullandım, dökülme durdu ama seyrelen bölgelere napalbilir ve diğerlerinin dökülmemesi için napcam? bioplas , minoxil, çab terebenti.. kullanıryoum gene aynı gene aynı inceliyor dökülüyor

Back