Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesine karşı olan bir çok şampuanla ilgili tecrübelerim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saç dökülmesine karşı kullandığım en iyi şampuan REMOLENT şampuan 3'lü set şeklinde yanında serum ve solüsyonuyla birlikte satılıyor şampuan siyah renkli ama renklendirici içermiyor saçlarım boyalı rahatlıkla kullanılabiliyor ve kesinlikle çok başarılı bir şampuan . sadece bulurken biraz zzorlandım doktorum önermişti eczane eczane gezdim sonunda buldum.

Arkadaşlar saç dökülmesine karşı bir sürü şampuan denedim ama hiçbirisi remolent şampuan gibi başarılı değildi gerçi tek başına şampuan değildi aldığım ürün serum ve solüsyon da vardı kutuda şampuan ve serum acı kahve renginde çok değişik ürünler banyoda bu ikisini kullandım çıkınca da solüsyonunu uyguladım durulamadan hakikaten etkili önce dökülmem arttı, doktoruma sorduğumda ölü saçların döküldüğünü söyledi yerine gelen saçlar daha sağlıklı çıkıyor denedim beğendim yaklaşık iki buçuk aydır kullanıyorum resmen dökülme çok çok azaldı şükür Allahıma...

Merhaba ben Ankaradan Ferruh ,

saç dökülmesi için ürün arayan insanlara yardımcı olmak amacıyla son olarak tecrübe ettiğim bir üründen bahsetmek istiyorum, bir sürü ürün kullanmama rağmen bir türlü dur diyemediğim saç dökülmesi problemime en iyi yanıtı aldığım ürün REMOLENT 3'LÜ saç bakım setinden bahsetmek ve öenrmek istiyorum. ürün şampuan serum ve solüsyondan oluşuyor 3 ürün için fiyatının da gayet makul olduğunu söyleyebilirim. şampuan ve serum siyah renkte ilginç ama bir o kadarda etkili ürünler solüsyonu banyodan çıkınca uyguladım saç derimde bıraktım ciddi şekilde sonuç aldım bir sürü ürüne dünyanın parasını vermiş birisi olarak boş ve ticari ürünlerle uğraşıp kandırılmayın diye sadece Eczanelerde satılan ( her eczanede yok ben epeyce aradım da buldum ) bu ürünü şiddettle tavsiye ediyorum…

Yorumlarınıza genel itibariyle katılıyorum.
La Roche sadece saçı gösterişli kılıyor.
Bioxcin ile saç dökülmesi durdurma arasında uzaktan yakından alaka yok. Bioxcin saç dökülmesini durduruyor diyenin aklından şüphe etmek gerekiyor.
Isırgan otlu şampuanlar genel itibariyle etkili diyebilirim. Sağlam bir marka ise saç dökülmesini durdurma özelliği var denilebilir.
Novocrin hiç bulaşılmaması gereken şampuanlardan birisi. Yarardan çok zarar verir türden.
Priorin ise novocrinden daha beter denilebilir.
Sebamed kişiye göre etki gösteriyor. Dökülme fazla değilse etki gösterebiliyor ancak sorun ciddi ise etkisiz.
Zigavus ise çok değişik bir etkiye sahip. Haftalık olarak etkisi değişiyor, bazen saç dökülmesini durdururken bazen daha fazla döküyor. Bazen saçları yumuşatırken bazen kurutuyor.
Son iki şampuan hakkında fikrim yok. Ama siz saç dökülmesini durduruyor dediğiniz için not alıyorum, deneyeceğim.

konu saç olunca herkesin beğenisi ve beklentisi farklı oluyor tabiki fakat son olarak doktorumun önerdiği bir ürün varki bahsetmeden ve önermeden geçemem adı REMOLENT şampuan krem gibi çok yoğun bir şampuan rengi siyah ama doğal rengi bu kokusu çok naturel kısaca hayatımda bu yaşıma kadar denediğim en baba şampuan derim ve kesinlikle tavsiye ederim. saç dökülme problemime paralel yetmezmiş gibi bir de kepek ile uğraşıp dururdum iki derdime de çare oldu aman nazar değmesin ) işin şakası bir yana kızlar ben REMOLENT ürünlerini güvenerek öneririm saç kremi de az uz değil bence rakipsiz ...

Bu üyelerin hepsi aynı kişi olup reklam yapmaktadırlar..... Ürünlerinin kalitesine siz karar verin ...

Novocrin placenta dan farkli bi sampuan mi. Bde wella energynin hepsinde men yazio bayan icin olani yok mu ki acep bulabildiniz mi nereden edinebiliriz

Ben dökülme söz konusu olduğunda, kerastesin keratin şampuanıyla, likid keratin şampuanı arasında kararsızım. Kullananlar varsa sevınırım. Fakat likid keratinin setinde keratin dip bakım yağı da olması ve keratin hediye edilmesi daha önemli oluyor, bakalım daha sonra yazacağım.

kızlar bende sac dökülmesi için priorin tablet ve yanında sampuanını kullanıyorum. sampuanı sacı cok ii temizlemesine ragmen sacı cok sönuk gösteriyor. bundan önce zigavus sarımsaklı sampuanı kullanıyorudm gercekten cok memnundum dökulmeyi tamamen kesiyor ve sacları dolgun ve parlak gösteriyo

Canım zigavus normal şampuana göre bir gr bitkisel sayılır, ama benım tecrube ettiğim Organik Likid Keratin şampuanı ise yuzde doksandokuzu organık. Hem dökülme ve hızlı uzamada etkılı hem de boyalı sert saçları yumuşatıyor.

Saç dökülmesi ve güçlenmesi için nette bende araştırma yapıorum hala istediğim gibi bir ürün bulamadım. Bu konuda çokda kızgınım çünkü reklam amaçlı yönlendirmelerde var dikkat edin lütfen siz normal kullanıcı sanıyorsunuz yönlendirdiği ürünü arattığınızda, hep farklı isimde aynı kişiler ürünü öven yorumlar yapmış saçla ilgili site ve bloglarda, youtubeda bile saçla bakımıyla ilgili videoların altında varlar üşenmeden yazmışlar. Aslında ben peşine düşüp yorumda yazmam ama yeni yorumlara denk gelince kızdım ürünü kullandım memnun kalmadım bıraktım birazda araştırma yapınca farkettim reklam amaçlı olduğunu birsürü para ödüyosun saçım röfleli zaten saç keçe gibi oluyor leş gibi kokan ürünler birde kaliteli doğal ürün diye alındığı için dökülme durucağı yerde artıyor. Keratin bakım, likit keratin, katkısız keratin diye bahsedilen aslında ürün satış yapılan aynı siteye yönlendiriyor ürün ismi vermeden içerikten yönlendirme yapıorlar dikkat!

Eşim için Davines'in kepek önleyici şampuanını aldım, aylardır artık tek kullandığı ve gerçekten sorunu halleden tek şampuan.
Kendim Davines saç boyası ve keratin seti kullanıyorum. Anneme de boyasını alıyorum.
Saç dökülme önleyici şampuanı ve serumu da var. Ama fiyatı pahalı gelebilir. Ben ne kadar olursa olsun ürünlerini alıyorum çünkü işe yaradığını biliyorum.

Yok, pahalı derseniz, Yves Rocher ürünü var anti cute tam hatırlayamadım ismini anti var cu kısmı da var, bir de ona bakın. Hem serum hem şampuanı var, yorumlarını okuyun aklınıza yatanı alırsınız.

Şu sıvı keratin midir nedir, o kadar bıktım ki reklam yapmalarından artık dünyadaki son ürün olsa almam, o derece kusacağım.

aynen zigavus çok güzel bi dolgunluk kazandırıyor saça dökülmem vardı onu da durdurdu değişik ürünleri de varmış onlarıda denemek istiyorum aslında bakarsanız
dolgunluk ve hacım veren bır sampuan. zıgavus sarımsaklıda kullandım suan forte kullanıyorum o cok daha ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…