- 11 Kasım 2011
- 83
- 3
- 298
- Konu Sahibi thechemist
-
Sonuç olarak bu ikisi mi tavsiye ediyorsun ?
PLACENTA : en uzun süre kullandıgım şampuan. hacim de verio dökülmeyi de azaltıo ama ara ara kullanmakta fayda var.
WELLA SYSTEM PROFESSIONAL ENERGY : Allahım keşke yine üretilse ya da ben bulabilsemmükemmeldi.
placenta şampuanı nerden bulabilirim?bide saç diplerim çok kuru iyi gelir mi acaba?
saçlarım yağlı ya da kuru değil ve günde 100 telin üzerinde dökülme vardı. bende eczaneye gidip saç analizi yaptırdım, hiç bir problemin olmadıgını sadece market şampuaanı kullanmamam gerektiğini söyleyen bayan bana ilk olarak La roche nin kerium unu verdi.
La ROCHE: güzel bir şampuan. yumusatıyo. ama ben hacim de istiyorum
BIOXCIN : tek kelimeyle zarar. parama da saçıma da yazık.
DUCRAY ANAPHASE : şampuanını da kullandım o 3 aylık serumları da. faydasını görmedim.
ISIRGAN OTLU Saç Dökülmesine Karşı Şampuan : faydasız. onun yerine saçımı ısırgan otuyla demlenmiş suda yıkadım daha iyi geldi.
NOVOCRIN : güzel bir sampuan ama saçlarımı kafaderisine yapıstırdı. söndürdü baya.
PRIORIN: novocrin gibi. ikinci kutuyu almaadım.
SEBAMED: saçlarım 1 dökülüyosa sayesinde 2 dökülmeye başladı.
ZIGAVUS : güzel ama her gün yıkamazsam yağlı gibi bir his bırakıo. bi daha almıycam.
PLACENTA : en uzun süre kullandıgım şampuan. hacim de verio dökülmeyi de azaltıo ama ara ara kullanmakta fayda var.
WELLA SYSTEM PROFESSIONAL ENERGY : Allahım keşke yine üretilse ya da ben bulabilsemmükemmeldi.
Hiçbirine inanma derim bende birçok şampuan kullandım ve etkisini hiç göremedim. Ancak birkaç aydan beri yeni bir ürün keşfettim. Arganrain adlı ürünü. İnternetten bulabilirsin. Saç dökülmem yok denecek kadar azaldı. Çok memnunum .
reklam kokan hareketler bunlar. bütün başlıklarda aynı şeyleri yazıyosunuz. burdakiler yemezler yanlış yerdesiniz :))
ben cosméd diye bi şampuan kullanıyorum çok memnunumönceden saçım o kadar gürdü saçım ağır gelirdi ama bi dökülmeye başladı elimi her atışımda elime avuçla saç gelirdi gitmediğim doktor denemediğim kür kalmamıştı. eczacım en son bu şampuanı önerdi diğer şampuanlarda az da olsa tuz oluyomuş ama bunda şeker varmış önce denemek için tek kullanımlıklarından aldım ilk yıkamamda bile çok güzel geldi yumuşacık yaptı birkaç hafta sonra çok az dökülmeye başladı bence denemekten zarar çıkmaz
evet :) şimdi kerastase ın enerji veren şampuanını buldum aldım ama o da kaşındırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?