How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Dökülmesi

Gelkalbime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
69
2
96
Edirne
Arkadaşlar uzun zamandır saçlarım dokuluyordu bugun test yaptırdım tsh değerım 8.5 çıktı...Haşimatoyum yani...İlaç kullanmaya başlayacam...

İlaçları kullandıktan ne kadar sure sonra sac dokulmem durur ve baya da seyreldı çıkarlarmı acaba yeniden :( Evde her yer saç...Çok kötü bir piskoloji...

Arkadaşlar uzun zamandır saçlarım dokuluyordu bugun test yaptırdım tsh değerım 8.5 çıktı...Haşimatoyum yani...İlaç kullanmaya başlayacam...

İlaçları kullandıktan ne kadar sure sonra sac dokulmem durur ve baya da seyreldı çıkarlarmı acaba yeniden :KK43: Evde her yer saç...Çok kötü bir piskoloji...
Benimde tiroitlerim az çalışıyor ve erkek tipi dökülmede var daha durmadı

İlaçları kullandıktan ne kadar sure sonra sac dokulmem durur ve baya da seyreldı çıkarlarmı acaba yeniden :KK43: Evde her yer saç...Çok kötü bir piskoloji...
limon kullanımını artır. tsh 6,5 civarlarına düşer. saçlar ölmediyse tekrar çıkar ama tüy şeklinde. koyulaştırmak kalınlaştırmak için ilaç kullan. bunu öneririm.

Limon kullanımı fayda sağlıyor mu canım
cilt yüzeyinde oluşan rahatsızlıkların çoğu kan akışının zayıf olması.günde 1 limon yarısı sabah yarısı akşam olmak üzere yada parçalayarak çayların yanında kullanırsanız kanın incelerek hızlı akışını sağlayabilirsiniz. aspirin de inceltir kanı, ama riski var zayıf olan mideyi deler. mide kanaması yapabilir.En güzel yöntem hacamat. ama entelenin özelliği kanı hızlandırması olduğu için kafaya entele tercih ediyorum. hacamata cesaretim olsa her sene yaptırırdım

cilt yüzeyinde oluşan rahatsızlıkların çoğu kan akışının zayıf olması.günde 1 limon yarısı sabah yarısı akşam olmak üzere yada parçalayarak çayların yanında kullanırsanız kanın incelerek hızlı akışını sağlayabilirsiniz. aspirin de inceltir kanı, ama riski var zayıf olan mideyi deler. mide kanaması yapabilir.En güzel yöntem hacamat. ama entelenin özelliği kanı hızlandırması olduğu için kafaya entele tercih ediyorum. hacamata cesaretim olsa her sene yaptırırdım
Sayende öğrenmiş oldum canım çok sağol

Henüz17 yaşındayım ve saclarim aşırı dökülüyor ne kullandiysam fayda etmedi doğal yağlar bitkisel sampuanlar otlar karışımlar ne ararsanız kullandim ve hic bir şekilde önüne geçemiyorum defalarca doktora gitmeme rağmen test sonuclariniz normal diyip geciyolar 2 3 günde bir yıkıyorum usenmeden sayıyorum200 tele yakın dökülüyor normalmi sizce?

Henüz17 yaşındayım ve saclarim aşırı dökülüyor ne kullandiysam fayda etmedi doğal yağlar bitkisel sampuanlar otlar karışımlar ne ararsanız kullandim ve hic bir şekilde önüne geçemiyorum defalarca doktora gitmeme rağmen test sonuclariniz normal diyip geciyolar 2 3 günde bir yıkıyorum usenmeden sayıyorum200 tele yakın dökülüyor normalmi sizce?
HAyır normal değil endokrin yada dahiliye doktoruna gittiniz peki

Benim 2 hafta sonra normale döndü. Normal seviyede dökülüyor artık.

Haşhimato teşhisi mi kondu? Ben de hipotiroidi var

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var

Back