Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

maydanozca04

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
546
401
Hamilelikte saç dökülmesi yaşayan var mı, uzun, kıvırcık ve bayağı da çok olan saçlarım artık yok olma aşamasında... Geri yerine geliyor mu? Böyle sorun yaşayan oldu mu acaba? Teşekkür ederim.

Hamile değilim ama bende bu sorunu yaşıyorum aklınıza gelebilecek her türlü tahlili yaptırdim hic sorun yok
gene de devam ediyor fon bile cektiremiyorum.sacimin yarisi fircada kalıyor:KK43:

evet malesef benım de döküldü biraz .ama geri küçük saçlar olarak çıkıyor suan.tahlillerim normal cıktı.. simdi sarımsak özlü şampuan aldım ve uzundu kestirdim ..kısmen daha az dökülüyor.

Evet ben. Zaten ince telli ve seyrek olan saçlarım avuç avuç döküldü. Ama benim hamilelikte değil, doğumdan üç ay sonra başladı. Hamileyken çok güzel olmuştu saçlarım. Hormonlardan dolayı oluyormuş ve normalmiş. Bir seneye yakın durmayinca doktora gittim. Emzirmeyi de bırakmıştım, daha doğrusu bebek bıraktı. Kan değerlerime, d vitaminine falan baktı. Her şey normaldi. Sonra bana eczaneden bir karışım hazirlatti. Farklı ilaçlar falan da yazmıştı ama onları almadım. O karışımı haftada iki kez sürdüm. Gerçekten iyi geldi. Şimdi önlerden ufak ufak cikiyor. Tabi çıksa da benim saçım zaten az. Alıştım ben bu duruma artık. Daha fazla dökülmesin yeter.

ben sıze soylım , bı vakıt cok saclarım dokulmustu oyle kı , kel gıbı aralıklar gorunuyordu.
ben de ne kadar sarımsak kullandıgımı hatıralmıyorum ama sarımsagı bır gun 1 kavanoz ıcınde zeytınyagında beklettım , ertesı gun o kavanızdakı sarımsakları ezdım ve kafama surdum , sız yagı da surun (ben bılmedıgım ıcın yag surmemıstım)
sonrasında 4 saat falan beklettım ve yıkadım. evet eskı saclarıma kavustum daha gurlestı dokulme durdu.yenı saclar da cıkıyordu ama asırı derecede degıl kenarlarda farkedıyorsunuz
ancak bu uygulamayı ocak da yaptıysam , mayıs yagmurlarında kafamdan acı koku gelıyordu. yanı sunu demek ıstıyorum buram buram sarımsak kokmuyorsunuz ancak bır ıslanmadan sonra basınızda bır koku hıssedıyorsunuz. ama ne oldugu bellı olmuyor. sız bıldıgınız ıcın sarımsak oldugunu anlıyorsunuz:)
ben yıne denecegım bu uygulamayı.

X