Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Naz9391

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
4
0
1
Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 8senedir saç dökülmesi yaşıyorum bir sürü doktora gittim ama hiçbir şey bulamadılar tüm degerlerim normal. Çıtçıt kullanıp dışarı çıkabiliyorum sadece yaklaşık 3 haftadır shenmin tablet alip soğan maskesi yapıyorum dokulmem baya azaldı ama saç çıkması yok şu an.tarifi sizlerle de paylaşmak istedim umarım kurtuluruz bu dertten(( -kirmizi soğanı rendeleyip suyunu süzüyoruz
-1tatli kaşığı aleovera yağı(ben evdeki bitkisinin içinden çıkarıyorum)
-1tatli kaşığı Hindistan cevizi yağı.
Saç diplerine sürüp yarım saat 45 dj beklettikten sonra yıkıyoruz.bunu 2gunde bir tekrarlıyoruz.guzel sonuçlar almak ümidiyle..

bende de saç dökülmesi sorunu vardı ne sarımsak yağları neler sürdüm fayda etmedi.. bir arkadaşım bioblas şampuanını önerdi o gün bugündür saç dökülmem durdu.. sana da öneririm umarım işine yarar...

Bioblas önceden kullanmıştım ama tekrar başlayayim o zaman. Teşekkür ederim umarım..

Kan testlerinde biotin degerlerinize bakildi mi? Belki takviye almaniz gerkiyordur.

Tam olarak hangi bölümlere gittiniz acaba?Benim de ergenliğe girdiğimden beri saç dökülmem vardı ama saçlarım çok gür olduğu için ilk başlarda fark edemedim.Kaç defa cildiyeye vs gittim değerlerin normal dediler.Ben de çok fazla maske kullandım yağlar vs her yolu denedim ama sadece daha fazla döktü saçımı.Öyle günde 50-100 tel arası değildi ama benim dökülmem avuç avuç dökülürdü.Eğer ciddi bir dökülmeniz varsa bir araştırma hastahanesinde endokrine gitmenizi öneririm.Ben de endokrine gittim yıllar sonra,ama artık saçlarımda ciddi açılma vardı.Yine hormon değerlerim normal çıktı ama bende polikistik over olduğunu öğrendim,bütün belirtiler vardı zaten.Kilo problemi,regl düzensizliği,tüylenme,sivilce,yağlı cilt vs.Tabi sizde bunlar olmayabilir ama ciddi bir dökülmeyse kesinlikle hormoneldir,çünkü kadınların hormonlarının saç dökülmesine yatkın olmadığını her zaman çözüm olduğunu söyledi benim gittiğim doktor.Bana doğum kontrol hapı verdi,ayrıyeten cildiyeye de gittim o da minoksidil yazdı,arada minoxil de kullandım ben ve 1 yılda hem dökülmem durdu hem de yeni saçlarım çıktı.Tabi eski gürlüğüne kavuşmadı tamamen ama açılma yok oldu ve sivilcelerim de gitti cildim de pürüzsüz artık.Ne kadar erken başlarsanız tedaviye o kadar iyi olur.Yani demek istediğim öyle aşırı derecede bir dökülmeniz varsa mutlaka bir araştırma hastahanesinde uzman birilerine görünün.Ayrıca ek olarak bir akrabam keldi,sarımsak ve birkaç vitamin karıştırıp saçına sürüyordu ve saçları çıktı.Ben koktuğu için hiç denemedim ama sarımsak gerçekten saç çıkarıyor.Ama sorununuz hormonelse çıksa bile yine dökülür,mutlaka tedavi olmak lazım.Daha önce saçlarım yüzünden çok zor zamanlar geçirdiğim için konusu geçince hemen yazmak istedim,umarım geçer saç dökülmeniz,gerçekten insanın psikolojisini mahveden bir durum.

Çok teşekkürler.benim de saçlarım çok fazla gürdü o yüzden çok sonra farkettim azaldığını belki 1 2 sene endokrine gorunmedim en yakın zamanda gidicem.tekrar teşekkürler detaylari yazicam.. :)

selam tatlım,

önce tabi saç dökülmesini neden yaşadığını bilmen lazım. tabi seninki erkek saç dökülmesi değildir inşallah. piyasadaki ilaçlar sadece kullanıldığı sürece faydalı birde kalıcı çözüm değil. o yüzden önce bir nedenini tespit ettirecek testler yaptırsan yada bununla ilgili okuyup kendi kendine bir çözmeye çalışsan iyi olur. benim ablamda sıkıntı yaşadı doğal yağlarla kürler yaptı saçına. bazıları işe yaradı gerçekten. sorunun nedenini bulmaya şu linkten okuyarak başlayabilirsin canım. aynı zamanda işe yarar karışım formülleri de var : https://estecenter.com/sac-dokulmesine-ne-iyi-gelir/

Merhaba kızlar benımde sac dokulme sorunum var fakat ben 6 ay once bır setle tanıstım. 4'lü bir set. Yine bana bir arkadaş tavsiyesi üzerine N11.com'dan aldım. Diğer markalara gore fiyat farkı var ama ben zaten türlü yolları denedıgım ıcın cokta fark eden birşey olmadı. Oncelıkle multiplex ve biotin olarak ıkı farklı hapları var. Sabah aksam kullanmak gerekıyor. (hap dıye once bende bıraz uzak durmustum ama ınanılmaz yanılmısım.) Sampuan ve losyon var ayrıca. Ben her aksam losyonu surup (en az 3 saat kalması gerekıyor ama ne kadar uzun kalırsaa faydalı olur dıye) yatıyordum. Sabahta sampuanıyla yıkanıp evden cıkıyorum. Saç dokulmem 0'a ınmesıyle bırlıkte saçların ınanılmaz gürlesti goruntu olarak hacimli duruyor sacım eskıye buyuk oranla. Ayrıca multiplex kullandıgım ıcın tırnaklarım ayrıca guclendı. Kırılan bır tırnak yapısına sahıbım. sımdı artık tırnaklarım baya sert. KALYON'dan kurtulmuş oldum. Linki assagıya bıraktım. Umarım fayda görürsünüz :)
https://www.n11.com/magaza/loopcorporate

Bioblas kullandıysanız nasıl buldunuz ben de kullanmaya başlamayı düşünüyorum da epey methediyolar

Bende aynı sorundan muzdaribim saçlarımın dökülmesi için denemediğim şey kalmadı şimdi prp veya kök hücre yaptırcam etkisi olursa sana da bildiririm

Bende aynı sorundan muzdaribim saçlarımın dökülmesi için denemediğim şey kalmadı şimdi prp veya kök hücre yaptırcam etkisi olursa sana da bildiririm
bioblas kullandınız mı acaba denemediğim şey kalmadı demişsiniz ya onun için merak ettim

Bütün çözümler sadece paranızı almak için... Ben doğru dürüst işe yarayan bir şey görmedim henüz. Devasa bir pazar sadece paramızı almak için kurulmuş

Saç dökülmesini kan değerleri çok etkiliyor aynı sorunu uzun süre yaşamış biri olarak ancak vitamin takviyeleriyle toparlayabildim 6 ayda şimdide gene gıda takviyesi kullanıyorum şimdilik iyi inşallah bırakınca tekrar dökülmeye başlamaz

Arkadaşlar saç dökülmem olduğu zamanlar burda yazılan tüm yazıları okudum üye değildim. Saç dökülmem durursa girip yazıcam demiştim çok şükür durdu diyebilirim yine dökülüyor ama eskisine göre az benimde tüm değerlerim normaldi doktora gittiğimde çinko hapı ve duglas diye bi şampuan yazdı yolladı ancak durmadı 1 ay kullandım tabi daha sonra tekrar farklı bir doktora gittik o da bana ampül karışımlarının olduğu bi maske yaptırdı ancak dökülmesini daha da şiddetlendirdi ve saç tellerimi resmen incecik yaptı onu da Bıraktım doğal olarak daha sonra kendi bildiğim herkesinde dediği sarımsak yöntemini denedim haftada 1 kez sarımsakları ezip hakiki zeytinyağ ile karıştırıp saç diplerime sürerek 2 saat kadar beklettim ve huncalife sarımsaklı şampuanını kullanıyorum evet sarımsak kokusu saçlarınızda oluyor ama sadece ıslakken kuruyken sıkıntı yok saçlarımın kalınlaştığını ve dökülmemin durduğunu söylebilirim son olarakta en önemli şey STRES YAPMAMAK ben kafayı yemek üzereydim saç tellerini saydıkça çıldırıyordum sizde benim gibi yapmayın arkadaşlar umarım sizinde saç dökülmeniz biraz olsun durur.

Bende yaşadım ama kardeşim kadar değil erkek tipi saç dökülmesi görüldü hep arayış içindeydik biraz maaliyetli ama doktorum mehmet akgün yeni bir yöntem getirmiş dökülmeler ve yenilenme için özel bir aşı mezoterapi ve kök hücre birleşimiydi sanırım şuan yeniden çıkan saçları görebiliyoruz.Herkese tavisiye ederim

Resim yükleyebilir misiniz

Canım açılma filan yok benimde saç rengim ve çizgim böyle bu açılma olduğu anlamına gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…