Merhaba kızlar benımde sac dokulme sorunum var fakat ben 6 ay once bır setle tanıstım. 4'lü bir set. Yine bana bir arkadaş tavsiyesi üzerine N11.com'dan aldım. Diğer markalara gore fiyat farkı var ama ben zaten türlü yolları denedıgım ıcın cokta fark eden birşey olmadı. Oncelıkle multiplex ve biotin olarak ıkı farklı hapları var. Sabah aksam kullanmak gerekıyor. (hap dıye once bende bıraz uzak durmustum ama ınanılmaz yanılmısım.) Sampuan ve losyon var ayrıca. Ben her aksam losyonu surup (en az 3 saat kalması gerekıyor ama ne kadar uzun kalırsaa faydalı olur dıye) yatıyordum. Sabahta sampuanıyla yıkanıp evden cıkıyorum. Saç dokulmem 0'a ınmesıyle bırlıkte saçların ınanılmaz gürlesti goruntu olarak hacimli duruyor sacım eskıye buyuk oranla. Ayrıca multiplex kullandıgım ıcın tırnaklarım ayrıca guclendı. Kırılan bır tırnak yapısına sahıbım. sımdı artık tırnaklarım baya sert. KALYON'dan kurtulmuş oldum. Linki assagıya bıraktım. Umarım fayda görürsünüz :)bende de saç dökülmesi sorunu vardı ne sarımsak yağları neler sürdüm fayda etmedi.. bir arkadaşım bioblas şampuanını önerdi o gün bugündür saç dökülmem durdu.. sana da öneririm umarım işine yarar...
Bende aynı sorundan muzdaribim saçlarımın dökülmesi için denemediğim şey kalmadı şimdi prp veya kök hücre yaptırcam etkisi olursa sana da bildiririmMerhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 8senedir saç dökülmesi yaşıyorum bir sürü doktora gittim ama hiçbir şey bulamadılar tüm degerlerim normal. Çıtçıt kullanıp dışarı çıkabiliyorum sadeceyaklaşık 3 haftadır shenmin tablet alip soğan maskesi yapıyorum dokulmem baya azaldı ama saç çıkması yok şu an.tarifi sizlerle de paylaşmak istedim umarım kurtuluruz bu dertten (( -kirmizi soğanı rendeleyip suyunu süzüyoruz
-1tatli kaşığı aleovera yağı(ben evdeki bitkisinin içinden çıkarıyorum)
-1tatli kaşığı Hindistan cevizi yağı.
Saç diplerine sürüp yarım saat 45 dj beklettikten sonra yıkıyoruz.bunu 2gunde bir tekrarlıyoruz.guzel sonuçlar almak ümidiyle..
bioblas kullandınız mı acaba denemediğim şey kalmadı demişsiniz ya onun için merak ettimBende aynı sorundan muzdaribim saçlarımın dökülmesi için denemediğim şey kalmadı şimdi prp veya kök hücre yaptırcam etkisi olursa sana da bildiririm
Bende yaşadım ama kardeşim kadar değil erkek tipi saç dökülmesi görüldü hep arayış içindeydik biraz maaliyetli ama doktorum mehmet akgün yeni bir yöntem getirmiş dökülmeler ve yenilenme için özel bir aşı mezoterapi ve kök hücre birleşimiydi sanırım şuan yeniden çıkan saçları görebiliyoruz.Herkese tavisiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?