• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
B364F4C3-E6F1-48A7-8B65-76070BFB197A.jpeg
22FC0101-19F5-4232-B773-F8A6430F4B9B.jpeg

Merhaba
Bende yıllarca aynı sorunu yaşadım çok şükür atlattım Türkiye'de var mı bilmiyorum ben Marderm anti hair loss ampoules kullanıyorum şampuan olarakta furterer -triphasic 1 haftada dökülen saçlarım çıkmaya başladı kesinlikle öneririm eczacı zaten önerdi

Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 8senedir saç dökülmesi yaşıyorum bir sürü doktora gittim ama hiçbir şey bulamadılar tüm degerlerim normal. Çıtçıt kullanıp dışarı çıkabiliyorum sadece:KK43: yaklaşık 3 haftadır shenmin tablet alip soğan maskesi yapıyorum dokulmem baya azaldı ama saç çıkması yok şu an.tarifi sizlerle de paylaşmak istedim umarım kurtuluruz bu dertten:KK43:(( -kirmizi soğanı rendeleyip suyunu süzüyoruz
-1tatli kaşığı aleovera yağı(ben evdeki bitkisinin içinden çıkarıyorum)
-1tatli kaşığı Hindistan cevizi yağı.
Saç diplerine sürüp yarım saat 45 dj beklettikten sonra yıkıyoruz.bunu 2gunde bir tekrarlıyoruz.guzel sonuçlar almak ümidiyle..
Mayonez de iyi geliyor diye duymuştum farklı yöntemler araştırıyorum şu aralar prp mezoterapi kök hücresi birleşimi gibi.

Back