• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi ve kepek için öneriniz var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ceygul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
333
1
116
Diğer
uzun zamandır saçlarımda kepek sorunu vardı şampuanımı değiştirdim ama fayda etmedi. En son elidor aldım tam kepekler gitti derken bu kez de avuc dolusu saçlarım dökülüyor ne yapacağımı şaşırdım artık ya .Hem kepeği yok eden hem saç dökmeyen bi formülünüz var mı? Artık saçlarımla uğraşmaktan kafayı yicem yardım edin ne olur senağlama

canım fungoral diye bir kepek şampuanı var eczaneden alıyosun çokta uygun bişey. sevgilim kullanıyor bazen. ama doktorada görünmelisin onun kepek sorunu kolestrolden kaynaklanıyormuş.ama cilt uzmanı o şampuanı vermişti.normal şampuanla hergün yıkanır haftada 2 kez o şampuanla yıkanır.tavsiye ederim..

ben saç dökülmesine karşı bioblas balsam aldım canım, duşta şampuandan sonra kullanıp bekliyorsun ve balsamı durulayıp çıkıyorsun, dökülmeyi kesti, saçımı da yumuşacık yaptı, dene istersen.

sağol canım ama şuan doktora gitmem mümkün değil şampuanıda eczanede bulur muyum ondan da emin değilim daha ulaşılabilir bir çözüm olsa daha çok sevinirim yine de sagol

canım 7 ytl falan bütün eczanelerde var .yapabileceğin en uygun ve en sağlıklı yöntem ...

canım saçında niçin kepek olduğu bulunmalı.Eğer sorun mantarsa ona yönelik dr şampuan yazar.Eşimde var ve bir türlü geçmiyor.Son olarak tresan kepeğe karşı etkili şampuanı aldık,memnun kalmış.Dene istersen.Geçmiş olsun.

tavsiyeleriniz için teşekkürler ıkı gündür bıoxın kullanıyorum dökülme azaldı ama bu kez de saçlarım sertleşti sanırım birde bıoblas balsam alıp deniyeceğim belki yumuşar saçlarım

tatlım.. kepek olmasının sebebi saç derisinin kuru nemsiz olmasıymış.. bu nedenle nemlendiricili şampuan kullan.. ben gliss'in turunculu olanını (kuru saclar için) kullanıyorum.. yıllardır cektiğim dertlere derman oldu vallaha..

benim de saçımda kepek vardı. öyle böyle değil hem de. kaşıntı yapıyor kaşıdıkça da omuzlarıma kar yağmış gibi oluyodu. eczaneden ducray ve la roche posay'in ürünlerini denedim, hani saç analizi yapıyorlar ya, ona göre vermişlerdi. bi dönem kesti gibi oldu ama saçımın dökülmesi arttı. ısırgan otunu denedim saçımın kaşıntısı daha da arttı. en sonunda doktora gittim ve doktor sedolin i önerdi. meğer yağlı kepek varmış saçımda yani egzama. sedolin iyi geldi gibi ama henüz yeni başladım sayılır seni yanlış yönlendirmek istemem. bence mutlaka doktora görün.

benim de ciddi kepek sorunum vardı ama uzun süre defne şampuanı kullandıktan sonra rahatsız etmeyecek kadar azaldılar. bi süredir bioblas kepekli saçlar için olanı kullanıyorum çok memnun olmasam da artmadı tekrar kepekler.. ama doğal defne şampuanı çok iyi gelmişti bana. tekrar onu kullanıcam. ben dfn kullandım ama çok farketmez sanırım dfn ya da mecitefendi hepsi doğal şampuanlar..

saclarımda ki kepek yok oldu,dökülmede azaldı ama halen devam ediyor genellikle düzleştirirken ve banyoda koparak dökülüyor bakalım ondan nezaman kurtulcam

saclarımda ki kepek yok oldu,dökülmede azaldı ama halen devam ediyor genellikle düzleştirirken ve banyoda koparak dökülüyor bakalım ondan nezaman kurtulcam

düzleştiriciden dolayı aşırı ısıdan yıpranıp kopuyo olmasın :uhm:

benim eşimde saçları çok dökülüyo ve kepek sorunu var head&sholdrs kepeğe iyi geldi ama sonrasında saç diplerinde kabuklanmalar oldu ve dökülmeler var bilginiz varsa sevinirim..........

arkadaşım bende gür saçlardan şikayetçiyim perma yaptırdım gölge attırdım boyattım yinede gram azalmıyor uçlar inceliyor çıkan saç telleri kalın bir dökülse yerine on geliyor....isteyene yarısını versem imkan olsada...
abiminde saçları dökülüyordu biosin kullandı üç kutu olumlu sonuç aldı saçları arttı fakat istediği kadar olmadı şu andada yılanyağı kullanıyor...

Back