Saç dökülmesi, seyrelmesi

sky7ivy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
6
0
21
Saçlarımın tepeden açıldığını fotoğraflarda farkettim ama emin olamadım. Küçüklüğümden beri saçlarım hızlı uzar ve uzun kullandığım için ne kadar çok döküldüğünü tam anlayamıyordum.Genel olarak sağlıklı gözüküyor ama eskisine göre seyreldi ve inceldi sizce normal birşey mi bu.
IMG_20241202_030618.jpg

Doğru söylüyorsunuz , beni kan tuttuyor o yüzden doktora gitmemek için bahane yaratıyorum sürekli 🥲 , kan değerlerime baktırmak için hangi bölüme gitmeliyim?
Dahiliye bölümüne devlet Hastanesi'ne randevu al ya da sağlık ocağına gidip direk randevusuz kan verebilirsin sabah aç karna git. Sağlık önemli canım ❤️ kan verirken bakmazsin sen de, hiç acımıyor merak etme

Normal değil biraz dökülme problemi olduğu aşikar. Bence de bir kan değerlerine baktır onlar da normal çıkarsa ısı kullanımını azalt mutlaka. Taze biberiye suyunu da kullanabilirsin saç çıkarmada başarılı

Normal değil biraz dökülme problemi olduğu aşikar. Bence de bir kan değerlerine baktır onlar da normal çıkarsa ısı kullanımını azalt mutlaka. Taze biberiye suyunu da kullanabilirsin saç çıkarmada başarılı
Evet baktıracağım, ısı kullanımı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum maşa vesaire nadiren kullanırım saçlarımı düşük ısıda kuruturum hep yada kendiliğinden kurur .Biberiye yağı denedim bir süre ama pek etki etmedi , doğru kullanmamış da olabilirim

Evet baktıracağım, ısı kullanımı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum maşa vesaire nadiren kullanırım saçlarımı düşük ısıda kuruturum hep yada kendiliğinden kurur .Biberiye yağı denedim bir süre ama pek etki etmedi , doğru kullanmamış da olabilirim
Biberiye yağını tek başına kullanmak zararlı diye duymuştum. Başka hafif yağlarla karıştırıp kullanabilirsin belki işe yarar

X