- 12 Nisan 2020
- 55
- 7
- 27
- Konu Sahibi tazeevlihephasta
Saçımı tararken ya da tokayı çıkarırken bile saçlarım o kadar çok dökülüyor ki artık delirme raddesine geldim. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda? Mevsimsel mi acaba bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aşırı aşırı elimi attığımda 7-8 tel gelitor. Tarayınca tarak doluyor. Doğum sonrası norml diyorlar hormonlardan ama böyle giderse kel kalacağımNe yapsam fayda etmedi, b12 ve d vitaminine başladım doktor takibinde 1 hafta sonunda kesildi dökülmem şuan rahatım çok şükür ama yarısı döküldü
Saf ilik yağı kullanın. Tiroid hastasıyım. Siddetli dökulmem oluyor her defasında ilik bakımı ile topluyorum. Arama motoruna ilik yağı ile saç bakımı yazın . Bolca sonuç alacaksınız. Kendiniz evde hazırlayabilirsiniz. Ama aşirı agir kokuyo ve zor hazirlaniyor.instagramda Safilikmaskesi hazirlayip eve gonderiyor .kokusu da cok guzel. Dogal bi yontem mutlaka deneyin.yeni sac cikariyor bir bir bucuk aydaSaçımı tararken ya da tokayı çıkarırken bile saçlarım o kadar çok dökülüyor ki artık delirme raddesine geldim. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda? Mevsimsel mi acaba bilemedim
1) 5 Ceviz yaprağı, 10 diş karanfil, 3 defne yaprağını 2 bardak su ile 10 dakika kaynatın. (Çok güzel kokuyor.) Ilınınca içine bir çorba kaşığı zeytinyağı, 7-8 damla ceviz yağı, 4-5 damla çörekotu yağı, 4-5 damla çam terebentin esansı koyun. Süzün. Fısfıslı bir şişeye koyun. Gün içinde 3-4 kez saç diplerine sıkın tarayın. Bir gün içinde dökülme duracak. (denenmiştir) Rengi sizi korkutmasın. Boyama durumu yok denecek kadar az. Beyaz saçları çok hafif sarartıyor. (keşke daha çok sarartsa... Kına kullanmak zorunda kalmazdım. )Saçımı tararken ya da tokayı çıkarırken bile saçlarım o kadar çok dökülüyor ki artık delirme raddesine geldim. Siz neler yapıyorsunuz bu konuda? Mevsimsel mi acaba bilemedim
1) 5 Ceviz yaprağı, 10 diş karanfil, 3 defne yaprağını 2 bardak su ile 10 dakika kaynatın. (Çok güzel kokuyor.) Ilınınca içine bir çorba kaşığı zeytinyağı, 7-8 damla ceviz yağı, 4-5 damla çörekotu yağı, 4-5 damla çam terebentin esansı koyun. Süzün. Fısfıslı bir şişeye koyun. Gün içinde 3-4 kez saç diplerine sıkın tarayın. Bir gün içinde dökülme duracak. (denenmiştir) Rengi sizi korkutmasın. Boyama durumu yok denecek kadar az. Beyaz saçları çok hafif sarartıyor. (keşke daha çok sarartsa... Kına kullanmak zorunda kalmazdım. )Benimde aşırı aşırı elimi attığımda 7-8 tel gelitor. Tarayınca tarak doluyor. Doğum sonrası norml diyorlar hormonlardan ama böyle giderse kel kalacağım
Hangi d vitamini verdi doktor size?