Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için mükemmel çözüm bütün saçlarınız tekrar çıkacak.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende bemiks ampul ısırgan otu badem yağı kullanmıştım biraz güçlendiriyor sanki ama böyle gözle görülür bi fazlalaşma falan olmadı ah keşke olsa

aynen bnm saçlarımmm ama birden oldu sizinkide öylemiii..
yani normal saçlarım vardı yıkamasan 4 gün rahat iidare edebiliyordum şimdi 2. gün yıkamak zorundayım..
diplerim yağ içinde uçlar kupkuru anlamadım gitti birden bire oldu.. dökülme cabası..
aç yağlanınca dökülüyormuşş
mecbur sık yıkıyorumm noldu bu saçlarıma yhaa durup duruken yağlandı dökülüyo çözemedim gitti

reklammışşş off kime inancamızı şaşırdık herşeyden de medet ummayalım barii mazallahhh her duyduğumuzu yutar sürersek yandık..
zayıflama kapsüllerinden bile ölenler oluyoo aman amannn

en iyisi dogal ürünler ben zeytin yagi sürüyorum bagdem yagi saclarim öyle abartili sekilde dökülmüyorda ve cokda canli

merhaba benimde saçlarım 3 ay önce çok fazla dökülmeye başladı o kadarki elimi saçıma atıyordum tutam tutam saç geliyordu aradan 1 saat geçse gene elimi saçıma attığımda tutum tutam saçlar geliyordu psikolojim çok bozulmuştu dr a gittim kan tahlilleri yaptı ve kan değerlerimin normal olduğunu söyledi ve bana "pantogar" hapını ve otacı şampuan kullanmamı söyledi. bende pantogarı kullandım saçlarımın dökülmesi durdu yaklaşık 1 ay içerisinde epeyce azaldı ufak ufak saçlarımda çıkmaya başladı ama tabi bu beni tatmin etmedi o kadar çok üzülmüştümkii bununla ilgili internette çok araştırdım sonrasında saç mzoterapisi yaptırmaya karar verdim 10 senası 1000 tl den tedaviye başladım bu tedaviye başladığımda pantogar bitmek üzereydi şuan tedavinin ortasındayım 6. seansa gidicem pantogar kullanmıyorum zaten devamlı kullanılmamalı 3 ay kullanıp ara veriliyor mezoterapiye devam ediyorum psikoloji ozulması kaynaklı saç dökülmelerinde ikisinide tavsiye ederim şuanda saçlarımın dökülmesi normal düzeyde çok çok az dökülüyor ve yeni saçlarım çıkıyor

kızlar merhaba,

ben yaklaşık 3 haftadır biotin hapını günde 1 kez alıyorum..ben de tüylenme veya kilo artışı yapmadı..hatta karatay diyeti yapmaya başladım ve üstüne kilo da veriyorum yani biotin kilo yapsa kilo veremezdim.saçlarımda sanki dökülmeler azaldı gibi ama bende b12 eksikliği var ve doktorum iğne verdi onları vurdursam belki daha da etkili olacak biotin..yalnız şunu söylemeliym tırnaklar için muhteşem bir vitamin..benim tırnaklarım o kadar zayıf ve güçsüzdülerki uzatmak mümkün değildi..kırılıp duruyorlardı.oje falan sürdüğüm zaman biraz sert gibi olurlardı ama yinede kırılıyodu.ama şimdi özellikle oje sürmüyorum denemek için maşallah sertleştiler ve uzuyolar..eşim bile farketti ve 20 milyon neler yaptı tırnaklarına dedi..evet doğru solgardan biotini içinde 50 tablet var 21 küsüre aldım..fiyatına göre marifeti büyük bence..tavsiye ederim..

bende şuan b12 ,iğne vurunuyorum hatta yarın son 10 iğne vurunmuş oluyorum..
biotin ve çinko takviyesinede başlamayı düşünüyorum ilerki günlerdede dökülmenizden haberdar ederseniz çok sevicem ben kesin durduruyomu öğrenmek ve inanmak istiyorum..

bitkisel şampuan kullanıyorum 1 yıldır ama hiç bi değişiklik saçarım çok gürdü bikaç yıla kadar şimdi çok seyreldi bu tafsiye edilen ürünü doktora gitmeden kullanırsak kötü sonuçlar elde etmeyelim tafsiye üzerine yine kullanan var mı? sonuç nasıl oldu. cevap verirseniz sevinirm...

Merhaba kizlar ben sacim icin L'occitane 'den yeni bir sampuan ve sac kremi aldim. Yeni basladim kullanmaya, sacimin dokulmesinde azalma gorursem sizede bilgi veririm.

tekrar merhaba Loccitane sampuanini henuz 4. kullanisim fakat sac dokulmemde gercekten cok fazla azalma oldu.Bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…