Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için mükemmel çözüm bütün saçlarınız tekrar çıkacak.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

poses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
4
0
0
İstanbul
merhabalar sitede yeni üyeyim sizlere yardımcı olabilmek .varsa benim gibi saçlarını kaybetmiş, herkese faydalı olmak isterim, doktora gittim 3 doktorda ayrı ayrı haplar verdi pantogar bile kullandım ,ama sadece bir doktorun verdiği içerden biotin,çinko ek bsin takviyesini kullandıktan sonra 1haftada dökülmeem durdu 2ayda saçlarım hepsi geri geldi hayatımda gördüğüm en iyi ürün en hızlı şekilde saçımı çıkarttı ve fuara giderken yarı kellikle boğuşmadım tepem açılmıştı hepsi yeniden çıktı.acil şifalar diliyorum şimdiden.

fiyatı 60 lira felanmışş aklım karıştı doktor önermeden olurmu kii bilemedimm

tanıdık bildik bir eczaneden bilgi alabilirsin veya bir cildiyeye danış ama besin takviyesi zararı olmaz diye düşünüyorum.

her yıl artık kan aldırmaktan ,demir,çinko vs baktırmak çok sıkıldım birdaha gitmiyeceğim dökülmeye başladığı an alacağım ve kullanacağım.içeriği çok güzel ve çok çabuk etki ediyor doktor tavsiyesinde alırsanız 1ay denersiniz faydasını görmez iseniz kesersiniz ama kesin faydası görülür nedenmi çünkü içeriği:
b5 :200mg
b1:120mg
çinko:10mg
at kuruğu ekstrktı:400mg

b5 ve b1 saç için çok faydalı aldığınız ampullerde mevcut ama ampuller dıaşrdan fazla etki sağlamıyor burda besin takviyesinde aynı vitaminleri ağızdan alıyorsunuz ayrıca bitkisel.

pahalıymış biraz ama işe yarıycaksa bikaç kullanmaya değer...peki sigortadan geçiyomu..içeriğide güzelmiş ozamn kesinlikle dökülmeyide önler saçta çıkarır...hamileyken kullandığım hapların içeriğiyle aynı ve saçlarım inanılmaz derecede sıklaşmıştı ve 1 tel dahi dökülmüyodu üstelik boya vardı saçımda saçkremi dahi kullanmıyodum zorda taranıyodu saçım yinede dökülmüyo çok güçlenmişti...ama şimdi saçlarım çok dökülüyo çok seyreldi en çok korktuğum ön kısımlar çünkü önlerim seyrekleşti saç dökülmesini geçtim saçlarım çıksın isiyorum ama çıkmıyo gibi geliyo offf çok üzülüyorum

evet içeriği çok kuvvetli her yıl 3ay kullansak en azından (ekim kasım aralık )aylarında sanırım yeterli olacak çünkü kışa girerken başlıyor dökülme benim fikrim bu üzülme lütfen ilacı al 1ay kullan moralinde yerine gelir saçlarında saçlarını kaybetmene değecek bir fiyat değil canım üzülme hepsi çıkar inşallah.üzüldükçe stresten dökülüyor kökü sende unutma vitaminsizlik onalrı kurutuyor yeşertecek olan yine vitamin.canım sigorta karşılamaz 1 kez al zaten daha öncede bu tarz birşey kulanmışsın yarıyor demekki sana acil şifalar diliyorum şuan benimde kafamın ortası açıldı kulanmaya başladım.bu sizi yanıltmasın benim saçım seboreik dermatitten (strese bağlı egzama)dökülüyor her yıl bu ialçla saçlarım tekrar çıkıyor.

Son düzenleme:
reklammışşş off kime inancamızı şaşırdık herşeyden de medet ummayalım barii mazallahhh her duyduğumuzu yutar sürersek yandık..
zayıflama kapsüllerinden bile ölenler oluyoo aman amannn

arkadaşlar 4 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum önce doktorun verdiği bir hap ve pirdolin şampuan ile saç dökülmem bir yıl durdu duştan sonra tarayınca bile en fazla 2 3 tel dökülüyordu ama sonra yaz mevsimiyle hiç durmadan dökülmeye başladı tam saçlarım toparlayıp uzamışken azaldı seyrekleşti bir türlü durduramadım tiroid testleri kan testleri hiç birinde çıkmadı en son minoxil önerdi doktor önce bir kutu kullandım spreyi ama biraz dökülmeyi keser gibi oldu en son doktora çinko demir ve vitamin takviyesi istedim b12 verdi 3 gündür kullanıyorum yanında haftada en az bir kere yılan yağı kullanıyordum onu devam ediyorum ve tekrar minoxile başlamıştım ilaçların etkisi olacak ki 3 günde dökülmem hızla azaldı önceden banyoda saçımdan tutamla saç gelirken ilaçlarla 5 10 tel anca geldi birde saçlarımı taramıyorum duştan sonra önlerini tarıyorum sadece topluyorum genelde minoxil 30 küsürdü fiyatı yılan yağı da 4 lira gibi bir şey ama minoxili en az 6 ay kullanmyaı düşünüyorum saçlarım gürleşsin uzasın diye umarım yazdıklarımdan faydalanırsınız ama bende çok kötü durumdaydım ilaçların faydası büyük gerçekten birde minoxili aynı bölgede uygulayın oda çok önemli yoksa boşa gidiyor ve daha çok döküyor..

minoxili internette felan kullanan şahısların yorumlarını çok fazla okudum
onlardaa dökülmemeiz durdu diyorlar fakat bırakınca tekrar dökülme oluyormuş ondan es geçmiştimm..
bırakınca sizinde dökülmeniz devam edicekmi deneyin bence

bendede aşırı dökülme var kullanmadığım şey kalmadı ama bunuda kullanacağım sonucunu yazarım :)minoxili kullandım bende onu bırakınca tekrar dökülüyor evet bırakınca çıkanlar dökülüyor birde bunu deniyeceğim.

Son düzenleme:
ben sığır iliğini kullanıcam bi onu kullanmadımm.. (ilaç ve gibi şeyleri doktor vermeden kullanmam ben..)

ben sığır iliğini kullanıcam bi onu kullanmadımm.. (ilaç ve gibi şeyleri doktor vermeden kullanmam ben..)

çok haklısın tatlım, üçkağıtcılar insanların hastalıklarını zaaaflarını sömürmek için türlü ürünler çıkarıp satmaya çalışıyorlar, doktor tavsiyesi olmadığı sürece, öyle haptı losyondu kullanmayın. mesela minoxidil kullandım bende ama kullanmadan önce dermatologla görüştüm, onayını aldıktan sonra başladım. iyice araştırın. öyle bilmemneli şampuanlara, ziyon bitkili losyonlara para kaptırmayın. adamlar şampuan yapıyorlar, bilmemneli içine bir bakıyorsun sls, als gibi sülfatlı hammadde var, soruyorsun, doğal diyorlar, doğallık bunun neresinde, onuda kıvırmışlar, bitki hidrosolü diyor, kafamda 1 dakika duran şampuandaki binde bilmemkaçlık bitki özünün ne faydası olacak dediğinde satıcı susuyor haliyle, firmaya mail atıyorsun cevap dönen yok. bu konularda çok hassasım kızlar, tuzsuz ve sülfatsız şampuanlar kullanın, marketteki şampuanlarla sıvı sabunlar aynı formüle sahip. losyon, ilaç v.b. içinse doktor reçetesi dışında kulaktan dolma almayın...

arkadaşlar ilaç kullanmak yerine neden saf zeytinyağı+bal+yumurta sarısı +tarçın kullanmıyorsunuz. kullanın bence çok memnun kalırsınız. ben kullanıyorum

bence en güzel çözüm saf zeytinyağı+bal+yumurta sarısı+tarçın. ben kullanıyorum çok memnunum

duydum bu karışımıda ama benim bakımdan ziyade şuan dökülmeyi durdurmam lazım önce
sonra bakım..

duydum bu karışımıda ama benim bakımdan ziyade şuan dökülmeyi durdurmam lazım önce
sonra bakım..
şunu söleyim mevsimsel değişiklik ve stress saç dökülmesinde en önemli neden.bende de çok dökülme vardı.ama bu kürü uygulayalı çok iyi geldi en azından dökülme azaldı ama tam anlamıyla durdu denemez. durduran bir şey bulursan haberim olsun.

ayy canımmm inş bulsamda paylaşsamm 1 aydır dökülüyoo..
kan değerlerim hepsi normalmiş evet ya stres ya mevsimsel hani 50-100 tel olsa dert etmicem 150 - 200 tel dökülüyo
buda baya faslaca inc telli zaten saçlarım bişiler sürmek suan ne kadar yararlı bilmiyorum dökülme dursun sinamekili küre başlıcam birde evigen bemix badem yağı karışımı ile güçlendiricem bi dursaaa
sabırla bekliyorumm

Slm kizlar bende yeni uyeyim biotin 1000mcg kullanmaya basladim sizin bahsettiginiz ilacla aynimi bilemedim. Ama bana iyi geldi daha 1 haftadir kullaniorum fakat dokulmem azaldi fiyatida 19 lira ama yaninda haftada 1 kez de bepanten evigen bemiks bakimi yapiyorum bebek saclarim cikti :) yanliz dokulme icin sebamed sac dokulmesi icin sampuan ve sac bakim balsami aldim saclarimi cok sert yapti herikiside sanirim zaten banyodan sonra sampuanlarin sayesinde sacimi acmak icin cok ugrasiorum ve yoluorum dokuluo yoksa normalde dokulme yok banyodan banyoya dokuluo anlamadim ben bu isi valla bide dipleri cok yaglanio uclari kuru bi tuhaf benim saclarim.

canım paylaşmın için çok teşekkürler benimde çok dökülüyor açılmalar var ismi nedir eczaneden alayım hemen yeter artık bi çözüm şu saçlara denemediğim şey kalmadı adı lütfen acil yazarmısın bu tarzda çok ilaçlar var isim verebilirmisin ilacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…