ben sığır iliğini kullanıcam bi onu kullanmadımm.. (ilaç ve gibi şeyleri doktor vermeden kullanmam ben..)
şunu söleyim mevsimsel değişiklik ve stress saç dökülmesinde en önemli neden.bende de çok dökülme vardı.ama bu kürü uygulayalı çok iyi geldi en azından dökülme azaldı ama tam anlamıyla durdu denemez. durduran bir şey bulursan haberim olsun.duydum bu karışımıda ama benim bakımdan ziyade şuan dökülmeyi durdurmam lazım önce
sonra bakım..
şunu söleyim mevsimsel değişiklik ve stress saç dökülmesinde en önemli neden.bende de çok dökülme vardı.ama bu kürü uygulayalı çok iyi geldi en azından dökülme azaldı ama tam anlamıyla durdu denemez. durduran bir şey bulursan haberim olsun.
evet içeriği çok kuvvetli her yıl 3ay kullansak en azından (ekim kasım aralık )aylarında sanırım yeterli olacak çünkü kışa girerken başlıyor dökülme benim fikrim bu üzülme lütfen ilacı al 1ay kullan moralinde yerine gelir saçlarında saçlarını kaybetmene değecek bir fiyat değil canım üzülme hepsi çıkar inşallah.üzüldükçe stresten dökülüyor kökü sende unutma vitaminsizlik onalrı kurutuyor yeşertecek olan yine vitamin.canım sigorta karşılamaz 1 kez al zaten daha öncede bu tarz birşey kulanmışsın yarıyor demekki sana acil şifalar diliyorum şuan benimde kafamın ortası açıldı kulanmaya başladım.bu sizi yanıltmasın benim saçım seboreik dermatitten (strese bağlı egzama)dökülüyor her yıl bu ialçla saçlarım tekrar çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?