canım senin saçlarında mı demir eksikliğinden dökülüyo dökülme için hangi ilaçları kullanıyorsun şu an bnmde banyodan sonra avuçla gidiyo 1yıl doktor doktor dolNDIbirşey geçmedi elime vazgectm bnde artık banyodan sonra benmde rahat bi 200gidiyordur boşverdm artık kel kalacam zaten açıldı gtti saç derisi
snmgs bende senin gibi kuaföre gitmeye çekiniyodum ama hafta sonu gittim en sonunda kuaför kesti saçımı bir rahatladımki anlatamam omuz hizasında şu an kuaför dediki 2 3 aya bir kestir o zaman düzelir gerçekten kestirince saçlarım daha düzgün gözüktü uzunken çok yıpranmış gözüküyordu utanma saç dökülmesi yaşayan çok bayan var kestir mutlaka sağlıksız sonuçta saçlarımız uzatarak çözüm bulamayızbendede ciddi derecede azalma var saçlarımı artık açamıyorum düşün tel tel kaldı toplayıncada kuyruğum ip kadar ne yapsam bilmiorum dökülmemde azalma var ama bu saç nasıl düzelecek daha geçen yaz harika saçlarım vardı ki benim dökülmem mart ta fln başladı işte haziranda gittim doktora şimdi azaldı gibi dökülme ben özellikle banyoda ciddi derecede saç kaybettim yıkarken ayrı avuç avuç geldi tararken ayrı ağlıodum hergün şimdi kuaföre gidip kestirsem diorum ama bu saçla hiç biyere çıkamıorum kuaföre göstermeye bile o yüzden kaldım böle düzelirmi bilgisi olan var mı özellikle eladan cevap bekliyorum ona ulaşabileceğim bir mail adresini biliorsanız yazın lütfen çünkü o bu yorumları bir kaç sene önce yazmış belki şimdi düzelmiştir
canım senin saçlarında mı demir eksikliğinden dökülüyo dökülme için hangi ilaçları kullanıyorsun şu an bnmde banyodan sonra avuçla gidiyo 1yıl doktor doktor dolNDIbirşey geçmedi elime vazgectm bnde artık banyodan sonra benmde rahat bi 200gidiyordur boşverdm artık kel kalacam zaten açıldı gtti saç derisi
snmgs bende senin gibi kuaföre gitmeye çekiniyodum ama hafta sonu gittim en sonunda kuaför kesti saçımı bir rahatladımki anlatamam omuz hizasında şu an kuaför dediki 2 3 aya bir kestir o zaman düzelir gerçekten kestirince saçlarım daha düzgün gözüktü uzunken çok yıpranmış gözüküyordu utanma saç dökülmesi yaşayan çok bayan var kestir mutlaka sağlıksız sonuçta saçlarımız uzatarak çözüm bulamayız
canım dr den demir için ilaç istesene niye öyle boşverdinki saçlarım dökülüyo die stress yapmamak en iyisi ama kendine bakmayıda ihmal etme saçın için uğraş mutlaka bide sonuçta saç ektirsek bile 3 ay sonra çıkmaya başlıyor saşlar bunu düşünün bakım yapmaya veya ilaç kullanmaya başladıktan sonra en az 3 ay gibi bir zaman geçmesi lazım sonuçları görebilmek için
canım senindemi saçların demir eksikliğinden dökülüyoduda kestirdin yani kestirince düzeliyormu bende kestiricem ama tam anlamıyla dökülmenin durmasını bekliyorum çünkü dökülürken biraz kestirdim iyice dökülünce kestirmeninde anlamı olmuo pişman oluyosun canım eğer senin saçların kansızlıktan döküldüyse ve düzeldiyse ne kadar sürdü düzelmesi bana bu süreç hakkında biraz daha bilgi verirmisin
birde ben minoksil diye bir sprey kullandım gerçekten o sprey saçlarım çıkardı ama kullanmaya başladıktan 3 ay sonra falan fakat çıkan saçlarda dökülmeye başladı demir eksikliği olduğu için saçlar yeniden dökülüyordu. o yüzden önemli olan ilk başta demir eksikliğine çözüm bulmak içten gelen sorunu halletmedikten sonra kozmetik ürünlerde bir işe yaramıyo
canım ilacın adını yazarsan sevinirim bide şu elaya bi ulaşabilsem yorumları görsede cevap versebenim de önlerimde açılma var yanlarda.... buna çok sinir oluyorum dökülmede var tabi banyoda filan.. bnde de demir eksikliği mi var ki:2::2:
bide bugün arkadaşım birinde bi ilaç duymuş yağla karıştırıyosun o öğrenecekti bana adını flan isteyen olursa yazarım saç çıkarıyomuş uzun kullanımda bu demir ilacı saç çıkarıyo mu bide
canım ilacın adını yazarsan sevinirim bide şu elaya bi ulaşabilsem yorumları görsede cevap verse
Ben de yeni başlıcam bu ilaca. Etkisini gördükçe yazarım
tuvalate çıkınca dışkı renginde koyulaşma oluyor korkma :) bir de iştah açıyor bi güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?