Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için Ferro Sanol diodenol kullananlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende ilk 2 aylık paket almıştım priorini kullandım baktım yavaş yavaş yaradığını hissediyorum hemen bir 2 aylık daha aldım 3.ayımdayım ama saçlarım hem canlandı hemde ufak saçlarım diplerden fırlayor resmen ama dökülme azda olsa devam ediyor bunada şükür ne yapalım:)

biotin ile çinko farklı içeriklerde mi arkadaşlar

cnm doktor bana da bu ilacı verdi yeni başlıcam kullanmaya normal değer 5 iken benm 2.2 çıktı .inşallah sonucunu alırsam yazıcam .

bendede sadece saçlarda değil göz altım mor ve çökmüştü cildim solgun ve sarrkmış görünüyordu(tabi bu arada diyet yapıyordum zayıflamak için) kilo verdim ama çok bitkin bir halim vardı sürekli uykum geliyordu çok çabuk sinirleniyordum ve huzursuzdum doktora gittim kan tahlili yaptırdım demir depolarım boşalmış ve aşırı derecede kansızlık çıkmıştı altı ay bu ilacı kullandım bu şikayetlerimin hepsi geçti cildim kendine geldi ve göz altı morluğu geçti ben çok memnun kaldım

ranacım bilgi için teşekkür ederim doktorum 2-3 ay kullan dedi ama bende tedaviyi uzatmayı düşünüyorum.

Ben kullanmıştım saçlarımın dökülmesi durmuştu.Esadr çok dökülmüyordu.Ama tekrar gürleşmedi.

:çok üzgünüm:
Ben kullanmıştım saçlarımın dökülmesi durmuştu.Esadr çok dökülmüyordu.Ama tekrar gürleşmedi.

dökülen saçların çıkmadı mı yani peki nerden biliyosun zamanla uzar hemen anlamassın zaten.ufak saçların yok mu?
ay bu konu beni delirtcek ya benimde saçlarm seyrek kaldı şimdi hep böyle mi kalacak yani ben katılmıyorum dökülen saç çıkar.

Şu anda 4 aydır emziriyorum
doğum yaptıktan sonra saçlarım avuç avuç dökülüyor elimi saçıma götürmeye korkuyorum alnımda bariz bir azalma var.Geri çıkar mı bilmem.Saç dökülmesini önleyen şampuanlar kullanmayı düşünüyorum ama sanki bana saçla değil de içten gelen bir dökülme gibi geliyor.Doktor ve kuaförüm Demir ilacı kullanmamı söylediler ama o da kilo yapıyor,yani ya şişman ve gür saçlı olacam veya kel ve zayıf,off offf

:) ay hiç gülceğim yoktu ya çok hoşsun memory
merak etme ben 95 gündür demir ilacı içiyorum en fazla 2 kilo almışımdır o da çok beslenmeme dikkat ediyorum ama elinde kilo alıp almamak bence zayıf olmak uğruna saçlarından olma aynı hatayı ben yaptım çünkü çok pişmanım.

arkadaşlar ilacı kullananlardan yorum bekliyorum

banada yeni verdi doktor kansızlıktan dolayı.günde 2 tane içiyorum.2 kutu verdi kullanmam için.sonra tekrar tahlil yaptırcam.bnm saçlarımda zayıf ama fazla dökülme yok şu an .önceden vardı ama sirkeli su sayesinde atlattım sanırım:))

arkadaşlar demir tedavisinde en ii hap ferro sanal .saç dökülmesinde demir eksikliği gerçekten etkili dökülmeyi tetikliyor .saçlar için ferritin değeriniz 35 in altını görmücek doktorlar 9 bile çıksa normal sayıyorlar .

canım ben zaten doktor kontrolunde kullanıyorum bu ilacı demir eksikliğimden dolayı saçlarım çok zaldı merak ediyorum bu ilacı kullanıpta eski gür saçlarına tekrar kavuşanlar oldu mu diye...
ya saçlarım seyrek kalırsa napcam ben çok korkuyorum dökülmemde durmadı en az 6 ay mı kullanmalıyım doktor 3 ay dedi ama dökülmem durmadı kii:((((

ela öncelikle anlattığın herşeyle beni tarif ediyorsun sana ulaşmam için bana mail adresini varirsen sevinirm sana soracğım çok şey var öncelikli sen ilk mesajını 2009 da yazmışsın ve şuan 2011 deyiz acaba saçların geri geldimi yada en azından eskisi kadar gür olmasada toparlayabildimi en kısa zamanda cevaplarsan sevinirim

arkadaşlar saç dökülmesinden dolayı bu ilacı kullananlar ve nasıl yararını görüp görmediğinizi :nazar:paylaşırmısınız?

ela öncelikle anlattığın herşeyle beni tarif ediyorsun sana ulaşmam için bana mail adresini varirsen sevinirm sana soracğım çok şey var öncelikli sen ilk mesajını 2009 da yazmışsın ve şuan 2011 deyiz acaba saçların geri geldimi yada en azından eskisi kadar gür olmasada toparlayabildimi en kısa zamanda cevaplarsan sevinirim

ela nın durumunu bende merak ettim acaba sonuca ulaştımı bende şu an demir şurubu kullanıyorum saçlarımda açılma ve çok fazla dökülme var kullanmaya başlayınca birazcık dökülme azaldı ama yeni saç gözükmüyo inşallah işe yarar

ela nın durumunu bende merak ettim acaba sonuca ulaştımı bende şu an demir şurubu kullanıyorum saçlarımda açılma ve çok fazla dökülme var kullanmaya başlayınca birazcık dökülme azaldı ama yeni saç gözükmüyo inşallah işe yarar

bendede ciddi derecede azalma var saçlarımı artık açamıyorum düşün tel tel kaldı toplayıncada kuyruğum ip kadar ne yapsam bilmiorum dökülmemde azalma var ama bu saç nasıl düzelecek daha geçen yaz harika saçlarım vardı ki benim dökülmem mart ta fln başladı işte haziranda gittim doktora şimdi azaldı gibi dökülme ben özellikle banyoda ciddi derecede saç kaybettim yıkarken ayrı avuç avuç geldi tararken ayrı ağlıodum hergün şimdi kuaföre gidip kestirsem diorum ama bu saçla hiç biyere çıkamıorum kuaföre göstermeye bile o yüzden kaldım böle düzelirmi bilgisi olan var mı özellikle eladan cevap bekliyorum ona ulaşabileceğim bir mail adresini biliorsanız yazın lütfen çünkü o bu yorumları bir kaç sene önce yazmış belki şimdi düzelmiştir

bendede ciddi derecede azalma var saçlarımı artık açamıyorum düşün tel tel kaldı toplayıncada kuyruğum ip kadar ne yapsam bilmiorum dökülmemde azalma var ama bu saç nasıl düzelecek daha geçen yaz harika saçlarım vardı ki benim dökülmem mart ta fln başladı işte haziranda gittim doktora şimdi azaldı gibi dökülme ben özellikle banyoda ciddi derecede saç kaybettim yıkarken ayrı avuç avuç geldi tararken ayrı ağlıodum hergün şimdi kuaföre gidip kestirsem diorum ama bu saçla hiç biyere çıkamıorum kuaföre göstermeye bile o yüzden kaldım böle düzelirmi bilgisi olan var mı özellikle eladan cevap bekliyorum ona ulaşabileceğim bir mail adresini biliorsanız yazın lütfen çünkü o bu yorumları bir kaç sene önce yazmış belki şimdi düzelmiştir

canım senin saçlarında mı demir eksikliğinden dökülüyo dökülme için hangi ilaçları kullanıyorsun şu an bnmde banyodan sonra avuçla gidiyo 1yıl doktor doktor dolNDIbirşey geçmedi elime vazgectm bnde artık banyodan sonra benmde rahat bi 200gidiyordur boşverdm artık kel kalacam zaten açıldı gtti saç derisi

Back