- Konu Sahibi ela
canım senin saçlarında mı demir eksikliğinden dökülüyo dökülme için hangi ilaçları kullanıyorsun şu an bnmde banyodan sonra avuçla gidiyo 1yıl doktor doktor dolNDIbirşey geçmedi elime vazgectm bnde artık banyodan sonra benmde rahat bi 200gidiyordur boşverdm artık kel kalacam zaten açıldı gtti saç derisi
evet değerlerim çok düşük çıktı önce bana ferrum verdiler kan iğnesi sonrada ferro sanol kullanıodum ama doktor vegaferonu verdi onu içiyorum şimdi dün talil oldum birazcık artmış değerim o kadar saç dökülmem yine var ama en azından banyoda eskisi kadar değil mesela saçımı topluyodum kuyruğunu elledikçe elime avuç avuç kıllar geliodu saçlarımda gözle görülür olmasada açılmalar var ama uçları o kadar seyrek kaldıki kel kalıcam resmen saçımı ne açabiliorum ne toplayabiliorum toplatınca ip gibi kuyruk açınca ise resmen yanlarımda tel tel iki saç arkadada bi kuyruk azıcık yani çok kötü oldum eladan yada saçları benim gibi kalıp sonra toparlayan düzelen insanlardan cevap bekliorumm lütfennnnnn