Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için Ferro Sanol diodenol kullananlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım senin saçlarında mı demir eksikliğinden dökülüyo dökülme için hangi ilaçları kullanıyorsun şu an bnmde banyodan sonra avuçla gidiyo 1yıl doktor doktor dolNDIbirşey geçmedi elime vazgectm bnde artık banyodan sonra benmde rahat bi 200gidiyordur boşverdm artık kel kalacam zaten açıldı gtti saç derisi

evet değerlerim çok düşük çıktı önce bana ferrum verdiler kan iğnesi sonrada ferro sanol kullanıodum ama doktor vegaferonu verdi onu içiyorum şimdi dün talil oldum birazcık artmış değerim o kadar saç dökülmem yine var ama en azından banyoda eskisi kadar değil mesela saçımı topluyodum kuyruğunu elledikçe elime avuç avuç kıllar geliodu saçlarımda gözle görülür olmasada açılmalar var ama uçları o kadar seyrek kaldıki kel kalıcam resmen saçımı ne açabiliorum ne toplayabiliorum toplatınca ip gibi kuyruk açınca ise resmen yanlarımda tel tel iki saç arkadada bi kuyruk azıcık yani çok kötü oldum eladan yada saçları benim gibi kalıp sonra toparlayan düzelen insanlardan cevap bekliorumm lütfennnnnn

lütfen herkesten cevap bekliyorum dökülen saçlarınız toparlandımı geri çıktımı

bendede ciddi derecede azalma var saçlarımı artık açamıyorum düşün tel tel kaldı toplayıncada kuyruğum ip kadar ne yapsam bilmiorum dökülmemde azalma var ama bu saç nasıl düzelecek daha geçen yaz harika saçlarım vardı ki benim dökülmem mart ta fln başladı işte haziranda gittim doktora şimdi azaldı gibi dökülme ben özellikle banyoda ciddi derecede saç kaybettim yıkarken ayrı avuç avuç geldi tararken ayrı ağlıodum hergün şimdi kuaföre gidip kestirsem diorum ama bu saçla hiç biyere çıkamıorum kuaföre göstermeye bile o yüzden kaldım böle düzelirmi bilgisi olan var mı özellikle eladan cevap bekliyorum ona ulaşabileceğim bir mail adresini biliorsanız yazın lütfen çünkü o bu yorumları bir kaç sene önce yazmış belki şimdi düzelmiştir
snmgs bende senin gibi kuaföre gitmeye çekiniyodum ama hafta sonu gittim en sonunda kuaför kesti saçımı bir rahatladımki anlatamam omuz hizasında şu an kuaför dediki 2 3 aya bir kestir o zaman düzelir gerçekten kestirince saçlarım daha düzgün gözüktü uzunken çok yıpranmış gözüküyordu utanma saç dökülmesi yaşayan çok bayan var kestir mutlaka sağlıksız sonuçta saçlarımız uzatarak çözüm bulamayız
canım senin saçlarında mı demir eksikliğinden dökülüyo dökülme için hangi ilaçları kullanıyorsun şu an bnmde banyodan sonra avuçla gidiyo 1yıl doktor doktor dolNDIbirşey geçmedi elime vazgectm bnde artık banyodan sonra benmde rahat bi 200gidiyordur boşverdm artık kel kalacam zaten açıldı gtti saç derisi

canım dr den demir için ilaç istesene niye öyle boşverdinki saçlarım dökülüyo die stress yapmamak en iyisi ama kendine bakmayıda ihmal etme saçın için uğraş mutlaka bide sonuçta saç ektirsek bile 3 ay sonra çıkmaya başlıyor saşlar bunu düşünün bakım yapmaya veya ilaç kullanmaya başladıktan sonra en az 3 ay gibi bir zaman geçmesi lazım sonuçları görebilmek için

snmgs bende senin gibi kuaföre gitmeye çekiniyodum ama hafta sonu gittim en sonunda kuaför kesti saçımı bir rahatladımki anlatamam omuz hizasında şu an kuaför dediki 2 3 aya bir kestir o zaman düzelir gerçekten kestirince saçlarım daha düzgün gözüktü uzunken çok yıpranmış gözüküyordu utanma saç dökülmesi yaşayan çok bayan var kestir mutlaka sağlıksız sonuçta saçlarımız uzatarak çözüm bulamayız

canım dr den demir için ilaç istesene niye öyle boşverdinki saçlarım dökülüyo die stress yapmamak en iyisi ama kendine bakmayıda ihmal etme saçın için uğraş mutlaka bide sonuçta saç ektirsek bile 3 ay sonra çıkmaya başlıyor saşlar bunu düşünün bakım yapmaya veya ilaç kullanmaya başladıktan sonra en az 3 ay gibi bir zaman geçmesi lazım sonuçları görebilmek için

canım senindemi saçların demir eksikliğinden dökülüyoduda kestirdin yani kestirince düzeliyormu bende kestiricem ama tam anlamıyla dökülmenin durmasını bekliyorum çünkü dökülürken biraz kestirdim iyice dökülünce kestirmeninde anlamı olmuo pişman oluyosun canım eğer senin saçların kansızlıktan döküldüyse ve düzeldiyse ne kadar sürdü düzelmesi bana bu süreç hakkında biraz daha bilgi verirmisin

canım senindemi saçların demir eksikliğinden dökülüyoduda kestirdin yani kestirince düzeliyormu bende kestiricem ama tam anlamıyla dökülmenin durmasını bekliyorum çünkü dökülürken biraz kestirdim iyice dökülünce kestirmeninde anlamı olmuo pişman oluyosun canım eğer senin saçların kansızlıktan döküldüyse ve düzeldiyse ne kadar sürdü düzelmesi bana bu süreç hakkında biraz daha bilgi verirmisin

ayrıca benim saçlarım kısa omuzlarımda ve çok az daha ne kadar kısa olcak

snmgs benim saçlarımda demir eksikliğinden dökülyo ama daha sonuca ulaşamadım şu an demir şurubu kullanıyorum daha 1.5 ay oldu sonuca ulaşmak için baya zaman gerekiyo dediğim gibi saç ektirsen bile sonuca 3 ay sonra ulaşırsın o yüzden sabretmen lazım. ama kestirince biraz daha iyi geldi sağlıksız saçı uzatmak anlamsız sonuçta bu şekilde daha sağlıklı gözüküyo

birde ben minoksil diye bir sprey kullandım gerçekten o sprey saçlarım çıkardı ama kullanmaya başladıktan 3 ay sonra falan fakat çıkan saçlarda dökülmeye başladı demir eksikliği olduğu için saçlar yeniden dökülüyordu. o yüzden önemli olan ilk başta demir eksikliğine çözüm bulmak içten gelen sorunu halletmedikten sonra kozmetik ürünlerde bir işe yaramıyo

birde ben minoksil diye bir sprey kullandım gerçekten o sprey saçlarım çıkardı ama kullanmaya başladıktan 3 ay sonra falan fakat çıkan saçlarda dökülmeye başladı demir eksikliği olduğu için saçlar yeniden dökülüyordu. o yüzden önemli olan ilk başta demir eksikliğine çözüm bulmak içten gelen sorunu halletmedikten sonra kozmetik ürünlerde bir işe yaramıyo

seerni banada doktor minoksil sprey verdi iki aydır kullanıorum ama hiç bir etkisini görmedim daha ve bunu nie verdi anlamadım çünkü duyduğum kadarıyla bu genetik dökülmelerde etkiliymiş bizde işe yarazmışmış ayrıca dün tekrar doktora gittim bende bie buçuk aydır ilaç kullanıorum iğnede olsum hemoglobinim 9 dan 12 ye çıkmış doktor kansızlığın düzelmş dedi ama hala saçlarım dökülüyo doktor yavaş yavaş diyo ama hala aynı hem bu saçlar ne kadar ürede yerine gelirki kuaföre gidim kalan saçlarıma dökmek istemiorum öyle az kaldıki

benim de önlerimde açılma var yanlarda.... buna çok sinir oluyorum dökülmede var tabi banyoda filan.. bnde de demir eksikliği mi var ki:2::2::72: bide bugün arkadaşım birinde bi ilaç duymuş yağla karıştırıyosun o öğrenecekti bana adını flan isteyen olursa yazarım saç çıkarıyomuş uzun kullanımda bu demir ilacı saç çıkarıyo mu bide :72:

Son düzenleme:
benim de önlerimde açılma var yanlarda.... buna çok sinir oluyorum dökülmede var tabi banyoda filan.. bnde de demir eksikliği mi var ki:2::2::72: bide bugün arkadaşım birinde bi ilaç duymuş yağla karıştırıyosun o öğrenecekti bana adını flan isteyen olursa yazarım saç çıkarıyomuş uzun kullanımda bu demir ilacı saç çıkarıyo mu bide :72:
canım ilacın adını yazarsan sevinirim bide şu elaya bi ulaşabilsem yorumları görsede cevap verse

canım ilacın adını yazarsan sevinirim bide şu elaya bi ulaşabilsem yorumları görsede cevap verse

Kizlar herkese merhaba ben suana kadar yazimis oldugunuz tum yorumlari okudum bende ferro sanol duodenal kullaniyorum saclarim okadar guzelki herkes nazar degdiriyor diye dokuluyo demeye basladim artik masallah okadar guzeller fakat 7 aydir felaket dokuluyor ve artik psikolojim bozulmaya basladi elimden ne geliyosa yapmaya basladim yeterki saclarim dokulmesin... Yokk sarimsak yagi kokarmis yok efendim yilan yagi saci yaglandiriyomuss umrumdaaaa bile degil yeterki saclarim dokulmesin...
İlaci kullandim sabah aksam ac karnina iciyorum o ilaci ictikten en az iki saat once iki saat sonra hic bisey yememeniz gerekiyorki faydasini goresiniz..
Sabahlari ac karnina uzum pekmezi, oglen kuru incir,badem bunlar demir degeri yuksek besinler bir avuc yiyin bence
Onun disida bn saclarimi evdeyken arkadan guzelce oruyorum ve hic acmiyorum cunku acip elledikce elime geliyor..
Sampuanima hint yagi susam yagi defne yagi jojoba yagi sarimsak yagi yilan yagi cam terebentin dokuyorum hepsinden azcik..
Birde kendimde butun yaglardan karisim yaptim saca iyi gelennyapraklarsan aldim aktarlardan temiz saca guzelce diplerine surup iki uc saat birakiyorum o kadar iyi geliyorki ama tabi hemen sonuc alamadim bir ay icinde haftada 3 4 kez yaptim suanda dokulmuyo diyemem ama eskisi gibi degil sukurler olsunn bence deneyin ve sabredin kafaniza takmayin taktikca lanet sanki daha cok dokuluyo yaaa allah yarimciniz olsunnnnn insallah soylediklerim hepinize iyi gelir...

arkadaslr 3yıldır deli gibi saç dökülmem var
ve ilk gittiğimde demir eksikliği dediler ferritin değerim 10du
doktor demir depolarımın boşaldıgını söledi
neyse bikaç ay demir hapı kullndım ve dahiliyeye gittim ki hata yaptım
ferritinim 30cıktı..doktor normal dedi..buna bağlı değil boşuna demir hapı kullanma dedi...
ve şampuanlarla falan gidermeye calıştım demir hapını bıraktım..neyse saçlarım dökülme hızı arttıkça arttı
her yag sürmem de ya da farklı bişi de coştukça coştu
neyse tekrar cildiyeye gittim
mayısta kan testi yaptım
demir 24cıktı referans aralığı ise 60-180
doktor demirin yerlerde dedi...
ve şimdi 4aydır gyno ferrp sanol kullanıyrm
hala dökülmem durmadı

bikaç foruma baktım
ferritinin en az 50olması gerekişr diyor

size sorum şu
demiri ferritini ne zaman yükseltebilirim
4ay oldu ilaç kullanıyorum
ve dökülmede azalma yok
ilaçları çok düzenli kullandım ama daha bi faydasını göremedim...tecrübelerinize dayanarak yorum yapar mısınız
içinizde demir ilacı kullanıp saçı düzelen var mı
ve kaçıncı ayda fayda gördünüz

tuvalate çıkınca dışkı renginde koyulaşma oluyor korkma :) bir de iştah açıyor bi güzel :)

evet başlayalı 6 gün oldu ve iştahımı fena açtı :1: zaten kilo almak için sipraktin kullanıyordum ona gerek kalmadı artık :) ayrıca saç dökülmem neredeyse normale döndü bu kadar kısa sürede tesirini göstermesine çok şaşırdım:44:

Back