E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
-
Ben kullanmıştım saçlarımın dökülmesi durmuştu.Esadr çok dökülmüyordu.Ama tekrar gürleşmedi.
canım ben zaten doktor kontrolunde kullanıyorum bu ilacı demir eksikliğimden dolayı saçlarım çok zaldı merak ediyorum bu ilacı kullanıpta eski gür saçlarına tekrar kavuşanlar oldu mu diye...
ya saçlarım seyrek kalırsa napcam ben çok korkuyorum dökülmemde durmadı en az 6 ay mı kullanmalıyım doktor 3 ay dedi ama dökülmem durmadı kii(((
arkadaşlar saç dökülmesinden dolayı bu ilacı kullananlar ve nasıl yararını görüp görmediğinizipaylaşırmısınız?
ela nın durumunu bende merak ettim acaba sonuca ulaştımı bende şu an demir şurubu kullanıyorum saçlarımda açılma ve çok fazla dökülme var kullanmaya başlayınca birazcık dökülme azaldı ama yeni saç gözükmüyo inşallah işe yarar
bendede ciddi derecede azalma var saçlarımı artık açamıyorum düşün tel tel kaldı toplayıncada kuyruğum ip kadar ne yapsam bilmiorum dökülmemde azalma var ama bu saç nasıl düzelecek daha geçen yaz harika saçlarım vardı ki benim dökülmem mart ta fln başladı işte haziranda gittim doktora şimdi azaldı gibi dökülme ben özellikle banyoda ciddi derecede saç kaybettim yıkarken ayrı avuç avuç geldi tararken ayrı ağlıodum hergün şimdi kuaföre gidip kestirsem diorum ama bu saçla hiç biyere çıkamıorum kuaföre göstermeye bile o yüzden kaldım böle düzelirmi bilgisi olan var mı özellikle eladan cevap bekliyorum ona ulaşabileceğim bir mail adresini biliorsanız yazın lütfen çünkü o bu yorumları bir kaç sene önce yazmış belki şimdi düzelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?