- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
merhaba arkadaşlar. bende yaklaşık 2 senedir saç dökülmesi problemi yaşıyorum. hatta öyle ki saçımın tepe bölgesinde açılmalar söz konusu. çeşitli yağ bakımları, vitaminler ( bepanthen. evigen,bemiks.. ), badem yağı hatta alkol,etil karışımı bile kullandım.konuyla alakalı doktora gittim ama ya genetik dediler yada bakmadan direk ilaç verip yolladılar. ümidimi kaybetmek üzereyken bir arkadasımın çalıştığı eczaneye gelen saç analiz uzmanına göründüm. gittiğim çoğu doktordan daha çok ilgilendi diyebilirim. bana bu sorunu birlikte yenebileceğimizi söyledi ve cosmed saç setini tavsiye etti. içinde günlük şampuan, yenileyici şampuan ve yenileyici serum bulunuyor. 1 hafta oldu kullanıyorum. şampuanların içerisinde piyasadaki şampuanlarda kıvam artırmak için kullanılan tuz bulunmuyormuş. şimdilik daha yeni başladım kullanmaya. aranızda bu ürünleri kullanan var mı? olumlu yada olumsuz yorumlar bana da faydalı olacak. benide 1 ay sonra kontrole çağırdı bakalım. bende her geçen günde yaşadığım tecrübeleri burda paylaşıcam. aranızda kullanan varsa sizde yazar msınız ?
Son düzenleme: