Saçlarım çok ince telli ve bu aralar dökülme problemimde var cildiye,kadın doğum,endokrinoloji gezmediğim poliklinik kalmadı bütün testlerim yapıldı mr cihazına bile girdim sonuç yok saç dökülmesine neden olacak birşey bulamadılar.Artık yapılacak tek şey kimyasallardan ve saç boyalarından uzak durmak benim için gittim aktardan sarımsak şampuanı aldım ve içeriğinde yazan maddeleri tek tek yazıp arattım sonuç güzel zararlı bir madde yok özellikle sls türevleri yok en güzeli.çok uzattım sanırım cosmed meselesine gelmek istiyorum eczane bana bu markayı tavsiye etti ve uzmanlar gelecek haftaya dedi peki dedim eve gelip markayı araştırdım kayda değer birşey bulamadım.Saç analizine gideceğim gün ise kullandığım sarımsak şampuanını ve tahlil sonuçlarını yanıma aldım(uzman bayan tahlill sonuçlarından anlamıyormuş) Derdimi anlattım baştan sona dedim bu şampuanı kullanıyorum içeriğini tek tek araştırdım zararsız ,gayet olumlu yaklaşmama rağmen bayan bayağı gergin konuşmaya başladı zannediyorum beni kandıramayacağını anladığı için gerildi biraz bende üstüne gitmedim sitelerinde şampuanların içeriğini ben bulamadım bu yüzden tester istedim sırf içeriklerini görmek adına ellerinde sadece kepek şampuanı testeri varmış onları verdi(kepek sorunum yok) içerikte ammonium laurly sulphate,sodium laurly ether sulphate,disodium laureth sulfossuccinate vs. birsürü sls türevleri var.birde benim sarımsak şampuanım için içeriğinde kesin tuz vardır üstünde yazmıyor şeklinde konuşmuştu kendi şampuanlarında dünya kadar kimyasal var.Bu saç analizi işi anladığım kadarıyla ürün satmak için paravan siz siz olun hangi marka olursa olsun içeriğini araştırmadan almayın.öncelikle tester isteyip içerikleri aratın tek tek.siteyi sürekli takip etmeme rağmen ilk defa yorum yazıyorum bu konu beni oldukça sinirlendirdi işin açığı umarım yardımcı olur yazdığım şeyler hepinize sağlıklı günler diliyorum hoşçakalın.