Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesi için Bioxin kullananların alanı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mine_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
14
0
Arkadaşlar ben son 1 yıldır bioxin şampuan kullanıyorum dökülme olayı kalmamıştı ama daha sonra alırım dedim 15 gün kadar başka şampuanlar denedim.Dökülme tekrar başladı.Kötü KazenKötü Kazen

Bu saç dökülme olayı beni sinir hastası yaptı laelaelaelaelae

Bugün Bioxinin serumunuda aldım 3 kutu kullanmam gerekiyormuş.gerekirse 5 kutu kullanıcam yeterki gürleşsin sağlamlaşsın süprizzzzz

Sonuçları size bildiririm:enbuyukkk:

Senin saçların hangi sebebe bağlı olarak dökülüyor? Doktora gittin mi?
Benim de saç dökülme problemim vardı-hala da var- doktora gittim.Bana bir sürü tahlil yaptırdı.Sonunda Effluvium teşhisi konuldu. Şimdi Placenta şampuan ve Placenta losyonunu kullanıyorum. Bioxinin herkeste işe yaramadığını duymuştum. Doktor önerisi olmadan kullanma derim.

bioxin kullanan arkadaşlara sorum var; nasıl kullanıyosunuz , başka şampuan kullanıp ardından bioxinmi yoksa sadece bioxinimi kullanıcaz, kaç defa şampuanlıyosunuz saç dökülmesine yardımcı oluyomu merak ettim memnun kalanlar varmı bu üründen?

ya herkeste işe yaramıyor. bu kesin. Daha saçların neden döküldüğüne bağlı.

Eğer bir hastalık sonucu saç dökülüyorsa tedavi gerekir.İlaçlarla sonuç alınamadığı durumlarda bu tür ilaçlar kullanılır.Saçları gürleşen insanlarda var, bir sonuç alamayan insanlarda var.

bende almaya karar vermiştim eltim kullanıyomuş yeni doğum yaptı ve emzirio dolayısyla dökülme çok oluyordu ama tamamen kesilmiş.
dökülmenin bir çok sebebi olduğu söyleniyor:
stres,mevsim değişimi,kansızlık,vs. ve bunların çoğu hepimizde hemen hemen varolduğu için engellicek kesin bir çözüm gerek bu dökülmeye evde kızlarımla birlkte 3 bayan olarak saçtan geçilmiyo ev bıktım vallahi ,eşiminde dökülüo kısa olmasına rağmen.
umarım bioxcin çare olur bizlere..

Bende kullanıyorum 2 ay oldu bir ara durdu sonra yine başladı malesef ama benim birşey dikkatimi çekti sizlerlede paylaşıyım ben nezaman saçıma saç kremi sürmesem saç dökülmem azalıyor o yüzden kullanmamaya karar verdim birde bunu yapın bakalım belki bazılarınıza iyi gelir

Bende kullanıyorum 2 ay oldu bir ara durdu sonra yine başladı malesef ama benim birşey dikkatimi çekti sizlerlede paylaşıyım ben nezaman saçıma saç kremi sürmesem saç dökülmem azalıyor o yüzden kullanmamaya karar verdim birde bunu yapın bakalım belki bazılarınıza iyi gelir

aslında haklı olabilrisin cnm. ama malum sular kireçli saçlarımız genelimizn boyalı-röfleli,
kremsiz açmak,taramak mümkün diilki.kremli şampuanlarda yeterli gelmiyor benim saçlarıma.kızlarıma bile krem kullanıyorum kolay tarama açısından..

canım priorin kullan dahaiyi bi şampuan hemen kesti dökülmeyi ben iyikide kullanmışım diyorum çok memnunum bioxsin bırakılınca tekrar dökülüyo sac ben bıraktım dökülme olmadı hem saca cok iyi geliyo

Bioxin şampuan tek başına da dökülmeyi kesiyor. Ancak kepeklenme ve kabuklanma yapabiliyor. Hele de saçlarınızda boya ve röfle varsa bioxin kullanmayın keçe gibi yapıyor, saçı açamazsınız. Bence bioxin yerine moos ısırgan otlu şampuanı dene derim...

arkadaşlar ben de bioxsin kullanmaya bügün başladım doktota gittim tahliller de bir şey çıkmadı inşallah iyi gelir

Merhaba arkadaşlar..bende bioxin şampuan ve serum kullanmaya başladım..strersten -boyadan-ve düzleştiriciden saçlarım çok yıprandı..inşallah iyi gelir..

arkadaşlar merhaba
bende bioxin kullanmaya başladım.hem şampuan hemde serumları..
2 defa sürdüm serumları-gün aşırı..bakalım fayda verecekmi..

Bioxin serum ve şampuanını beraber kullandım...
1.kutu serumları 2 günde 1
2.kutu serumları 3-4 günde 1
3.kutu serumları hafta 1 şeklinde kullandım + şampuanıda aynı şekilde..
Saçlarım boyadan,jöle-fön spreylerden okadar çok yapranmış ve dökülmüştü ki dipler açılmıştı taa ki "Bioxini keşfedene kadar
1.dökülme kesinlikle durdu
2.saçlarım gürleşti
3.açılan kısımlar düzeldi
4.saç tellerim güçlendi canlandı
o yıpranmış sönük saçlar gitti daha dolgun görünüme kavuştu...Uzun bir süreçti benim için ve biraz tuzlu: )) ama sabretim şimdi aradan 6 ay geçti sadece şampuanı kullanıyorum..kesinlikle bi değişim olmadı hala dökülme yok gene canlı saçlarım...şimdi ek olarak daha pratik ve fiyatı uygun badem yağı hint yağı ve turplu suyu uyguluyorum. Haftada bir gene saçlarımı fön-jöle-boya görüyor ama bi problem yaşamıyorum..Saç bakımı devam gerektirir ister istemez saç çevreden dolayı yıpranır düzenli bakım şart.
Bioxini kesinlikle öneririm..

slm kızlar ben bioxsini sampuan ve serumuyla kullandım düzenli olarak sonuç süper saç dökülmem durdu küçük küçük şaçlar çıktı
şimdi sadece şampuanını kullanıyorum...

slm kızlar ben bioxsini sampuan ve serumuyla kullandım düzenli olarak sonuç süper saç dökülmem durdu küçük küçük şaçlar çıktı
şimdi sadece şampuanını kullanıyorum...:teytey:

slm arkadaşlar.önceden öle güzel saçlarım wardıkii herkes hayran kalırdı.ne olduysa ütülemeye başladıktan sonra olduu.düzleştiriciler çıkmadan önce ütülerdimm.her ütülemede avuçla saçım dökülürdüü.sonra düzleştirici kullanmaya başladımm.oda saçlara acayip zarar verioo.öyle döktüki saçlarım azıcık kaldıı.saç tellerim inceldi.doktora gittim bi sonuç çıkmadıı.bioxcin kullanmaya karar werdimm.serumunu ve şampuanını alım dedim.eczanedeki bayan ilk önce şampuanını kullanın sonuç almazsanız serumunuda werelim dedi.5 aydır şampuanını kullanıorumm.dökülmeyi gerçekten durdurdu.yani eskisi gibi kesinlikle deil.günde 50-100 tel dökülmeside normalmiş zatenn.e okadarda olsun yani:-) bide yeni saçlarda çıkmaya başladıı.inş zaman geçtikçe eski gürlüğünede kawuşcak saçlarımm.sorunu olanlar mutlaka denemeli bioxcini

X