Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesi için acil yardım kızlar LÜTFENNNNNN

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

delikanli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
161
1
116
Malatya
bıraz uzun oldu ama LÜTFEN okuyup bana yardım edin hergun gozyaslarına bogulmakttan bıktım sızden baska kımseye anlatamıyorum onlar arkadaslar mafoldumben

kızlar benım saclarım gürdü ve saclarım dokulmeye basladı once ergenlıktır sonra sıınav hazırlıgıdır dedıler o yuzden neyse bu sene unıve gdıncede dokulmeye devam edınce ben dermatolaoga gıttım bana polikistik over tanısı koydu ve bu hastalık yuzunden sac dokulmesı yasadıgımı soyledı diane 35 verdı ben diane 35 3 aydır kullanıyorum ama sac dokulmem bıtmedı azaldımı ben hergun salarımı duzlestırdıgım ıcın cok dokulurdu sımdı duzeltmedıgım ıcın bılemıyorum neeyse kontorale gıttım bu arada ben bu hastalıktan korktugum ıcın kadın dogumculara gıttım ıkı tane bırıncı bırsey yok yumurtralıklarında normal dedı ıkıncı evet bıraz polıkıstıgın varm ama hormonların cok guzel dedı ben kafayı yemek uzereyım kontrol zamanım geldıgı ıcın tekrar dermatoluguma gıttım oda

dıane 35 devam dedı yanında cınko ve konazol sampuan ve yanında DİLAPROST verdı kızlar bu dılaprost prostat buyumesıne karsı ılacmıs sordum yan etkısı olur mu dıye 9 ay kullanacan eger evlenıp hamıle kalmayı dusunmuyorsan sorun degıl dedı ılerıde evlenecegın ıcın o zamana kadar yan etıkılerını atarsın ama kızlarda yan etkısı olmaz sonucta hormon hapı degıl dedı kendısı docent doktor sızce ne yapmalıyım yardım edın lutfen baska bır doktora mı gıtmelşıyım

Yerinde olsam bi doktora daha giderdim ikiside aynı şeyi söylerse o zaman kullan hemde için rahat etsin.

bende saç dökülme sorunu yaşıyorum doktora bile gitmedim mevsimsel diyorlar ama 2 sene öncesine kadar saçlarım çok gürdü elimi saçıma atmamla birlikte en az 10 tel geliyor hele banyo yapıp saçımı taramaye kalkışısam offff içim gidiyor resmen boya düzleştirici derken kel kalacgım:S:S

canım benımde elimi sacımda dolastırayım 10 tel gelıyor banyoda zaten taramaya kalkmıyorum bıle anlamaadım sey benım rahatsızlıgımda dogum kontrol kullanınca gecıyormus ve hormon tahlıllerınde erkek hormonu yuksek cıkıyormus ama benımkınde dogum kontrolle gecmedı hormonlarım normal nasıl oluyor ben anlamadım kılmaz:

valla bu ilaç proscar gibi bi şey heralde

evet canım proscarı gıbı bırseymıs eyvahedigeldismile doktora sordum bekarsın hıc bır sorun olmaz pcos zaten bazıları kullanıyor dedı ama benım aklıma tam olarak yatmadı ıkı dermatologda aynı seyı dedı bu ılacın etkısı 1 adet donemınden sonra gecer dıyolar ama ne bılım ılerıde eger anne olacaksam dıye korkuyorum ya kımse kullanmadımı bu ılacımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…