selam arkadslar sızınle bırsey paylasmak sıtıyorum bende gecen gun erkek arkdasımdan duydum sacları dokuluyoda bu aralar onunla bozdu kafayı layhayhoy
aynen ondan duyduklarımı sıze aktarım,
bunların bı tansıları varmıs kadının sacları cok dokuyuyomus nerdeyse hemen hemen kel olacak duruma kadar gelmıs. neyse kadın gecen yıl bı doktora gıtmıs ve doktor buna bı hap vermıs sac cıkması ıcın kadın bu hapı kullanmıs. erkek arkadasım bu yıl kadını gordumuzde ınanamadık dıyo sacları komple tekrardan gelmıs dıyo :mymeka:
balımın dayısınında cok sacı dokuluyo bunlar kadından ılacın adını almıslar tutdurdu kullanıcam dıye tabı bu ılacda her yerde yokmus. ben kullanma bılıp bılmedıgın seyı dedım yanı ne malum belkı butun vucudunda kıl cıkar dedım CADIARZU
dayısıda merak etmıs o kullanıyo ve tanıs bı doktr varmıs doktora gıdıp sormus nedır ne degıldır dıye. doktor kullan demıs gercekten sac cıkarıyo hiç bi yan etkısıde yok demıs layhayhoy
yanı bı hap nasıl sac cıkarırkı :uhm:
bunu daha once bılen duyan varmı acaba a.s.
Evet var bana doktorum tavsiye etmişti bir süre kullandım fena gelmadi bıraktım sonra.Adı PRIORİN yanlış yazmış olabilirim eczanede satılıyor ben 60 ytl ye almıştım tabi benim dediğim başka ilaç olabilir
onun yerine demir ve çinko içeren vitamin hapları alın ya da daha doğalı kara üzüm çekirdeği yiyin
illa bişi kullanıcam diosanız dayımın kullandığı bitkisel bi karışım var, öle pek her yerde bulunmuo mucize saçlar mıydı neydi adı, internetten almıştı ondan tavsiye ederim onun saçları bayağı bi gürleşti