- 1 Mart 2010
- 44.912
- 114.333
- 798
EVETTTT sanırım saç dökülme sorunsalımın nedenini buldum gibi..
tedaviyede başladım..
b12 biraz düşükkk folik asit oranım çok çokkk düşük çıktı...
doktor tahlil sonucuma baktığımda sen nasıl ayakta geziyorsun? dedi... üşümüyomusun? dedi höng oldum bildiğiniz titriyorum ne üşümesiii.. halsizlikde vardı evet... ve ben sadece saçım dökülüyo diye gittim doktor bunları söledi..
ama sağlık ocağında test yaptırdım bana herşey normal dediler dedim...
al bunu (tahlilde işaretledi oranları) git göster bakalım normalmiymiş dedi...
10 tane iğne(b12)
1 kutu kan hapı
1 kutufolikasit hapı
ve piyasa şampuanı kullanmak yok dedii ZETİON verdi..
birde stres için (panikatağım ben) depresan tarzı bi ilaç yazdı kendini dinlememen için yazıyorum kafana takma artık saçlarını diye dedi.. (kullanırmıyım bilmiyorum bakarıss)
ve tedaviye başladım bakalımmm..
ilaçlar 6 ay kullanılcak..
iğne 10 gün vurulucak..
tek diyebileceğim iyi bir cildiyeciye gidin orda burda (benim gibi) yaptırdığınız tahlil sonuçlarına bakmayın..
çok pişmanım olan 3 ayıma oldu..
2 ay sonra tekrar bana kontrole gel dedi..
Gidişattan haberdar edicemm benim gibi saç dökülme sorunu olan bütün arkadaşlarada şifa diliyorum..
tedaviyede başladım..
b12 biraz düşükkk folik asit oranım çok çokkk düşük çıktı...
doktor tahlil sonucuma baktığımda sen nasıl ayakta geziyorsun? dedi... üşümüyomusun? dedi höng oldum bildiğiniz titriyorum ne üşümesiii.. halsizlikde vardı evet... ve ben sadece saçım dökülüyo diye gittim doktor bunları söledi..
ama sağlık ocağında test yaptırdım bana herşey normal dediler dedim...
al bunu (tahlilde işaretledi oranları) git göster bakalım normalmiymiş dedi...
10 tane iğne(b12)
1 kutu kan hapı
1 kutufolikasit hapı
ve piyasa şampuanı kullanmak yok dedii ZETİON verdi..
birde stres için (panikatağım ben) depresan tarzı bi ilaç yazdı kendini dinlememen için yazıyorum kafana takma artık saçlarını diye dedi.. (kullanırmıyım bilmiyorum bakarıss)
ve tedaviye başladım bakalımmm..
ilaçlar 6 ay kullanılcak..
iğne 10 gün vurulucak..
tek diyebileceğim iyi bir cildiyeciye gidin orda burda (benim gibi) yaptırdığınız tahlil sonuçlarına bakmayın..
çok pişmanım olan 3 ayıma oldu..
2 ay sonra tekrar bana kontrole gel dedi..
Gidişattan haberdar edicemm benim gibi saç dökülme sorunu olan bütün arkadaşlarada şifa diliyorum..