S
suhedaaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi suhedaaa
arkadaşlar herkeste olabileceği gibi bende de önceden zaman zaman bi saç dökülme faciası olurdu.fakat kuaförümden mükemmel bir tarif öğrendim.kesinlikle saç dökülmesine büyük bir çözüm getiriyorkaydirigubbakcemile5 tarifimiz şöyle;
-bir adet bemiks ampul(eczaneden alıyoruz bu bir b vitaminidir)
-bir şeker kaşığı badem yağı
-bir şeker kaşığı zeytin yağı
-bikaç damla limon suyu
-biraz tuz ve şeker
bunları karıştırın ve saçınıza sürün 40 dk kadar bekletin.dökülme durana kadar iki haftada bir uygulayın.ama garanti veriyorum ilk yaptığınızdan itibaren gözle görülür bir değişiklik olacakopuyorumnanaktan bemiks in kokusu biraz ağır olabilir çünkü vitamin sonuçta.ama bilmiyorum dökülmemi daha kötü yoksa hafif bi kokumu
zaten düzenli duş alıyorsanız veya saçlarınızı yıkıyorsanız buda kalmıcak.güzel gür saçlarınızın keyfini çıkarınkaydirigubbakcemile5
-bir adet bemiks ampul(eczaneden alıyoruz bu bir b vitaminidir)
-bir şeker kaşığı badem yağı
-bir şeker kaşığı zeytin yağı
-bikaç damla limon suyu
-biraz tuz ve şeker
bunları karıştırın ve saçınıza sürün 40 dk kadar bekletin.dökülme durana kadar iki haftada bir uygulayın.ama garanti veriyorum ilk yaptığınızdan itibaren gözle görülür bir değişiklik olacakopuyorumnanaktan bemiks in kokusu biraz ağır olabilir çünkü vitamin sonuçta.ama bilmiyorum dökülmemi daha kötü yoksa hafif bi kokumu