• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülme problemi tek çözüm !

• Konu Sahibi Konu Sahibi suhedaaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
S

suhedaaa

Ziyaretçi
arkadaşlar herkeste olabileceği gibi bende de önceden zaman zaman bi saç dökülme faciası olurdu.fakat kuaförümden mükemmel bir tarif öğrendim.kesinlikle saç dökülmesine büyük bir çözüm getiriyorkaydirigubbakcemile5 tarifimiz şöyle;
-bir adet bemiks ampul(eczaneden alıyoruz bu bir b vitaminidir)
-bir şeker kaşığı badem yağı
-bir şeker kaşığı zeytin yağı
-bikaç damla limon suyu
-biraz tuz ve şeker
bunları karıştırın ve saçınıza sürün 40 dk kadar bekletin.dökülme durana kadar iki haftada bir uygulayın.ama garanti veriyorum ilk yaptığınızdan itibaren gözle görülür bir değişiklik olacakopuyorumnanaktan bemiks in kokusu biraz ağır olabilir çünkü vitamin sonuçta.ama bilmiyorum dökülmemi daha kötü yoksa hafif bi kokumu:1:zaten düzenli duş alıyorsanız veya saçlarınızı yıkıyorsanız buda kalmıcak.güzel gür saçlarınızın keyfini çıkarınkaydirigubbakcemile5

ben bemiksi zaten kullanıyorum zeytinyağınıda yapıyorum ama tuz ve şeker neden anlamadım

arkadaşlar kuaförüm bu tarifi verdi aslında benim de ilk duyduğumda biraz tuhafıma gitti fakat sanırım hepsi beraber birleşince bu kadar etkili oluyor.

evet yaptım ve yapıyorum da.tabi ki dönem dönem dökülmenin sıklaştığı zamanlarda.hiçbir yan etkisini de görmedim yaptıktan sonra dökülme yok denecek kadar azalıyorbayanssulusmile

Üstüne ikide yumurtami kirsak acaba,birazda pul biberolumunekankayizsmile

Saka bir yanada tuz ve seker'i ilk defa duyuyorum..
Ben sadece Badem yagi kullaniyorum,haftada birkere iyice kafama yedirip bir gün bekletiyorum..Dökülen saclarim tekrar cikti,cok dökülme yoktu ama hintli bir kadin söylemisti banada.denedim epey farkediliyor saclar..

xxxxxxxxxxx

Son düzenleme:
ben sürekli yapıyorum hiçbir zararını görmedim.zaten zeytin ve badem yağının saçlara olan faydasını biliyoruz.bemiks ampul(B vitamini) saçın köklerini güçlendiren ve hızlı uzamasını sağlayan bi madde.saçıma birçok şeyi denedim karanfil, değişik yağlar vs.. ama bunun kadar faydasını görmedim hiçbirinden

Hemen yarın denemeyi düşünüyorum.. Arada badem yağı, bemiks ve sinamekili bir karışım yapıyorum saçıma, bir de dün evigen almıştım bu hafta onu da katıcaktım.. Senin verdiğin karışımı yapmaya karar verdim içine evigen de katsam kötü olmaz heralde hatta iyi bile olur dimi :)

Ha bir de Tülin Şahinin bir ropörtajında duyup denemiştim tuz ve şekeri birkaç damla limon ve biraz bal ile karıştırıp yüze peeling şeklinde uygulamayı..Arada yaparım ve çok iyi geldiğini düşünüyrum.. O açıklamıştı ki tuz temizleme özelliğine sahiptir, şeker ise parlaklık verir diye..Bunda da belki aynı durum vardır :)

Merak eden arkadaşlara belki işe yarar die paylaşayım istedim :)

Ha bir de Tülin Şahinin bir ropörtajında duyup denemiştim tuz ve şekeri birkaç damla limon ve biraz bal ile karıştırıp yüze peeling şeklinde uygulamayı..Arada yaparım ve çok iyi geldiğini düşünüyrum.. O açıklamıştı ki tuz temizleme özelliğine sahiptir, şeker ise parlaklık verir diye..Bunda da belki aynı durum vardır :)

sağol tatlım

tuz ve şeker biraz saçma geldi ama denemeden bilemeyiz tabi=)

walla kızlar deneyin derim..zaten işe yaramasa faydasını görmesem böyle bir konuyu açmazdım bile.ilk günden faydasını göreceğinizi umuyorumkaydirigubbakcemile2

sagol tatlıııım ben yaptım o pellıng seklındekı seyı gercekten cok ıyı gldı bunu hergun yapsam bısey olurmu yatmadan once bal tuz lımon seker karısımınııııııııııııolumunekankayizsmile

Önemli değil umarım yardımcı olmuştur:)
volumeo0n canım bence hergün yapmasan daha iyi olabilir, çünkü peeling sonuçta hergün kullanımöda tahriş falan yapmasın..

Bu karışımı haftasonu yaptım, yumuşacık oldu :) Başka bi faydasını şimdilik görmedim ama yumuşacık olması bile çok hoşuma gitti :) tıpkı boyamadan önceki hali gibi ipek gibi oldu :)

esoesss yaptıkça zamanla saçlarındaki düzelmeyi göreceksin canım.özellikle aşırı saç dökülmesi yaşayan arkadaşlar yaptıktan sonra farkı hemen anlayacaklardır.kaydirigubbakcemile5

şekerin parlaklık ve limonun parlaklık verdiği doğru arkadaşlar pilava bile bu yüzden konur..

Back