Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç diplerindeki kabuklaşma

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

krometerapi

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
245
17
643
İstanbul
arkadaşlar ben yıllardır saclarımı boyuyorum yıllar once sadece ensemde nokta sekınde bır kabuklasma oluyordu bende onları koparıyordum elım gıdıyordu sureklı farkında olmadan sonrasında cogalmaya basladılar sımdı ensemın tamamını kulak arkamda ve basımın ustunde kocaman kocaman kabuklar olusmaya basladı onlara takmıs durumda oldugumdan yıne sureklı ugrasıp kabuklarını koparıyorum sonra asırı kasınıyorlar ve yara oluyorlar cok kotu bır durum sacımı boyarken cok acıyorlar ve boyadıktan sonrada bır sure agırıyolar. sızde de boyle durumlar varmı acaba boya alerjısımıdır bu? olan arkadaslar cozum bulabıldı mı ya korkmaya basladım doktora gıdıcem ama boyayı bırak dıyecekler dıye korkuyorum acıkcası

boyayı bırakmak sağlığınızdan daha mı önemli? hem belki boyadan değildir ama nolursa olsun derinizde açık yara varken boya yapmak sakıncalı bence.

kardeşimde yıllardır var.bir çok doktora gitti verdikleri ilaçlar etki etmedi.sonunda bir doktora gittik.şampuan verdi sürekli onu kullanıyor.şampuanı bitip başka şampuanla saçını yıkarsa hemen aynı kabuklaşma oluyor..

hangi sampuan oldugunu yazabilirmisin sifreli de olsa?

arkadaslar bende dun gıttım hemen hastaneye ve eger bu problemın baslangıcı bıle olan bırılerı varsa sakın cıddıye almamazlık, hastaneye gıtmemezlık yapmasın. ben gec gıttıgım ıcın cok pısmanım cunku kafamın her yerını sarmıs durumda bu yaralar. doktor banada sampuan ve krem verdı bırde boya oncesı kremı verdı henuz tedavıye yenı basladık daha bır gun oldu etkısı ne olacak bılmıyorum ama sacımda bolgesel sac kopmaları var bu alanlar sıfır saclı alanlar ve cok korkutucu bırsey butun saclarım dokulur dıye ınanılmaz korkuyorum. doktorum henuz bana saclarını boyama demedı ama eger bı gelısme olmazsa dıyebılır. sızden rıcam bu sorunu olan herkes hemen hastaneye gıtsın.

lisedeyken benimde oluyordu kabuklanmalar pullanmalar doktora gittim musluk sularından kaynaklanıyor demişti doktor. bizim burda kireçli su çoktu ama Allah'tan başka barajlardan geliyor artık su.. ama ozamna kadar doktorun verdiği nizoral diye bir şampuanı kullanmıştım geçirmişti ama saçımında içine etmişti çok döküyordu bıraktım sonra.. denemediğim şampuan kalmamıştı ama sonunda buldum çaresini.. clear'ın kuru saçlar için olan şampuanını kullandım 2 yıkamada etkisini göstermişti. dene istersen

canım tavsıyen ıcın tesekkurler doktorum suanda bır tedavı uyguluyor bana yaklasık bır ayı bulacak sanırım bır sampuan ve bır krem verdı kremı 7 gun boyunca 3 gun arayla uygulayıp o sampuandan baska sampuan kullanmamamı soyledı benım cıddı anlamda bır ılerle oldugu ıcın suan ıcın doktorun tedavısınden yanıt beklıyorum ama ıse yaramadıgında deneyecem onu da, of resmen psıkolojım bozuldu kremlı saclarla dolasıyorum gunlerdır 40 yıl yıkanmamıs gıbı gozukuyor bandajlarla kapatmaya calısıyorum ve cıkmıyor da krem. Allah kımsenın basına vermesın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…