A azra33 Guru Kayıtlı Üye 9 Mart 2009 509 4 296 42 İstanbul 25 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi azra33 #1 son bı haftada 2 kez sacımı boyattım son boyamdan sonra sac dıplerim cok kasınmaya başladı sizce önemli bişi olabilir mi
son bı haftada 2 kez sacımı boyattım son boyamdan sonra sac dıplerim cok kasınmaya başladı sizce önemli bişi olabilir mi
DagCicegi Bir Kızım Olana Kadar... Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2007 8.073 20 683 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi azra33 #2 Konunuzu ilgili bölüme taşıdım..bilginize..
H hanirik Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 84 2 0 Yalova 1 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi azra33 #3 azra33 .!.: son bı haftada 2 kez sacımı boyattım son boyamdan sonra sac dıplerim cok kasınmaya başladı sizce önemli bişi olabilir mi Genişletmek için tıkla... çok önemli bir şey değildir de, saç derin boyadan iyice harap olmuştur, saç bakım yağı ile derini biraz nemlendirsen fena olmaz. ayrıca mentollü bir karışım olursa saç derin rahatlar.
azra33 .!.: son bı haftada 2 kez sacımı boyattım son boyamdan sonra sac dıplerim cok kasınmaya başladı sizce önemli bişi olabilir mi Genişletmek için tıkla... çok önemli bir şey değildir de, saç derin boyadan iyice harap olmuştur, saç bakım yağı ile derini biraz nemlendirsen fena olmaz. ayrıca mentollü bir karışım olursa saç derin rahatlar.