Saç derisi

arzucmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
5
0
merhaba.ben 1 ay önce saçıma sarımsak bakımı yaptım fakat ne yaptıysam koku gitmiyor.ne yapmam gerekir.lavanta ve menekşe yağı,limon,maydanoz suyu,süt ne varsa sürdüm fakat yinede etkili olmadı.her ıslandığında ve terlediğimde koku çıkıyor.önerebileceğiniz başka şeyler varmı?

merhaba.ben 1 ay önce saçıma sarımsak bakımı yaptım fakat ne yaptıysam koku gitmiyor.ne yapmam gerekir.lavanta ve menekşe yağı,limon,maydanoz suyu,süt ne varsa sürdüm fakat yinede etkili olmadı.her ıslandığında ve terlediğimde koku çıkıyor.önerebileceğiniz başka şeyler varmı?

Merhaba onu bende yapmıştım saça çok faydalı ama bi türlü koku gitmiyor bence fazla umursama saçını kuru tutmaya çalış bir süre sonra kendiliğinden geçicek sadece ıslakken kokuyor.. Merak etme başkaları pek duymuyor. Hani bir söz vardır(Sarımsağı Gelin etmişler KIRK GÜN KOKUSU ÇIKMAMIŞ) gerçek anlamda baya doğruymuş :KK1:

öylede ben çok rahatsız oluyorum.denize bile gidemiyorum kokusundan dolayı :KK43: kime sorsam bilmiyor.ne yapalım artık beklicem çıkmasını.umarım hep kalmazda zamanla geçer

ablamın bize yaşattığı kabus geldi aklıma :KK52:ölüyorduk kokudan aynı oda da yatamıyordum bile.........yaptı bir hata neyse bak şimdi limonun suyunu sıkacaksın saçına yetecek kadar güzelce parmaklarınla saçına süreceksin diplere çok sürme tabi yakar falan ...........öyle geçti ablamın şimdi süyor limon yapıyor bizde kurtulduk şükür uzun süre öyle gezmişti limonu keşfedene kadar :KK37:kokuyu alır biraz beklet saçında sonra durula .......zararı olmaz saça merak etme sürekli deneniyor ablam tarafından bişi olmadı kokuya birebir:KK71:

çok teşekkür ederim ama malesef onuda denedim pek bir işe yaramadı.ama bidaha denemektende zarar çıkmaz tabii :) yinede çok saol

X