• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Derisi ve Koku

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

elfgltkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
51
0
36
Bursa
Merhabalar;
Sizlerde bu konudan şikayetçi misiniz bilmiyorum ama beni çok rahatsız ediyor. ince seyrek zayıf ve kuru saçlara sahip olduğum için saçlarımı her gün yıkamamaya çok büyük özen gösteriyorum. gün aşırı yıkıyorum genelde. Ama bir gün daha geçtiğinde yada 2. günde saç derimde oluşan koku (çevrem bunun farkına bile varmasa da) beni çok rahatsız ediyor.
Şunları denedim ve olumlu sonuç aldım diyebilmeyi çok isterdim lakin saç derime uyguladığım özel bir uygulama yok. Genel olarak saça uygulanan yumurta zeytin yağı badem yağı ..vs klişeleşmiş şeylerin ötesine geçemedim. Eğer bu konuda öneriniz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
Herkese iyi akşamlar :3:
 
kuru saçlarda öyle koku olmaz normalde ama
saç diplerini duşta iyice parmak uçlarınla masaj yap bir de şu durulanmayan saç bakım spreyleri de hoş bir koku veriyor ben bayılıyorum o kokuya :)
 
Back