Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derim pul pul

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
133
Kızlar benim saç derim pul pul.Sık da yıkamıyorum.Normalde bu pek belli olmuyo ama mesela dün yıkadıktan sonra düz ayırıyım dedim böyle başka yerleri pul pul.Bişey önerebilir misiniz?

Kızlar benim saç derim pul pul.Sık da yıkamıyorum.Normalde bu pek belli olmuyo ama mesela dün yıkadıktan sonra düz ayırıyım dedim böyle başka yerleri pul pul.Bişey önerebilir misiniz?

canım geçmiş olsun bir doktora gitmeni öneririm.

seninkinden çok ileri safhada olsa da seboreik dermatit diye bir saç derisi rahatsızlığı var bende.

umarım seninki sadece nemlendirmeyle ilgili bir şeydir ama yine de görünmekte fayda var.

sen doktora gittin de geçti mi diyceksin geçmedi yıllardır geçmiyo

ama şükür ki arada çıkıyor sürekli yok.

başka dert olmasın...

Çok geçmiş olsun canım. Doktora gitmeyi hiç düşünmedim aslında.Saçlarım için doktora gitmem çünkü.Bide kaşındırıyo böyle olunca.Nemlendirmeyle ilgiliyse saç derisine uygulanan saç kremlerinden mi alsam acaba napsam üff

seninkinin çok büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum ama bir cildiyeye görünsen için rahat eder diye dedim, takma yani o kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…