• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç derim için en iyi sampuan ne?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
kızlar sac derımde egzama var bazen cogalıyor bazen azalıyor canlarım suanda zıgavusun sampuanını kullanıyorum o bıraz yı geldı ama bıtmek uzere hem sac derıme ıyı gelecek hemde uzamasına fayda saglayacak hemde yenı yenı saclar cıkaracak hemde sac dıplerını guclendırecek bır sampuan arıyorum canlarım varmı boyle bıldıgınız

kızlar sac derımde egzama var bazen cogalıyor bazen azalıyor canlarım suanda zıgavusun sampuanını kullanıyorum o bıraz yı geldı ama bıtmek uzere hem sac derıme ıyı gelecek hemde uzamasına fayda saglayacak hemde yenı yenı saclar cıkaracak hemde sac dıplerını guclendırecek bır sampuan arıyorum canlarım varmı boyle bıldıgınız

canım sakın dert etme, saçların çıkacaktır, sen tedavine devam et, aynı durum bende de olmuştu, aldığın vitamin takviyeleri önemli, birde beslenme çok önemli, bizim üniversitenin tıp fakültesinden bir prof, renkli hazır gıdalardaki boyaların ve koruyucuların bunlara sebep olduğunu söylemişti. renkli gıdalardan uzak durmalısın, birde parabenin bunu tetiklediğini duymuştum, parabenli ürünleri kullanma. saçını yumuşak sülfatsız temizleyicilerle yıka, sülfatlıların içinde çok fazla deterjan ve tuz bulunuyor, egzamanın geçmemesinde bunlar çok etkili, ha unutmadan bulaşık deterjanıda şampuanla aynı maddedir, ellerini koru diğer taraftan kaçtığın zararlıları başka taraftan alma, birde küpe takı falan kullanıyorsan, imitasyon şeyler kullanma değerli metaller yapmaz ama, adi metaller sebep olabilir. şimdilik benden bu kadar.

geçmiş olsun kardeşimdede bu sorun vardı ama saçkıranda olunca bende çok üzüldüm ne yapsa etse çıkmıyor çıksada gene dökülüyor askere gidicek sıkıntısından oldu sanırım allah şifalar versin doktor çözüm olmadı iğne yapdılar kortizonlu ama gene döküldü ee hep yapdırcak değilimya dedi oda haklı sarımsak filan bilmem çıkarmı bilgisi olanlardan yardım bekleriz:16:

canım seni çok iyi anlıyorum o dertten bende muzdaribim valla kullanmadığım şampuan kortizonlu ilaç kalmadı geçmedi. Kına yaktık saçlarıma bir tek o geçirdi şuan çok rahatm:nazar:

Back