Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komşu olsan bir porsiyon sıcakken az pilavla verirdim, tad bakmak için olur diyet yapanlar içinde uygun .tamamen yağsız olabilir ,sebzeli ekmeksiz yenilebilir.Elindeki lokmayı bana ver, söz oyum senin
Evet pratik, sadece etin pişmesi uzun süre alabilir.dana eti önceden az haşlanada bilir ama kendi suyunu çekmeli.kuzu eti daha çabuk pişer suya gerek kalmaz.sıcak yağsız tavada çevir mühürle yeterli olur.mutlaka bir parça yiyip pişmesini kontrol edip sebzelere gećin.soğan ve domates suyuda eti yumuşatıyor.Eline saglık güzel ve pratik yemeğe benziyor
Diyet yemek demek yağsız yemek değildir yarışma da başarılar dilerimKomşu olsan bir porsiyon sıcakken az pilavla verirdim, tad bakmak için olur diyet yapanlar içinde uygun .tamamen yağsız olabilir ,sebzeli ekmeksiz yenilebilir.
Teşekürler, benim her yemeğe 2 ymk yağ hakkım var.salatalar yağsız.bazen yağ hk.salatada kullanırım.ilk başda yapamam demiştim şimdi çok rahat yemekler yapıyorum.Diyet yemek demek yağsız yemek değildir yarışma da başarılar dilerim
Pratik bir yemek ve doyurucu .gönderemediğimden tarif verdim eşiniz yapıversin sizeuuuuv harika gözüküyor ımmmm sevabına bizede yolla
eşimin etle arası pek yok bende çok hamarat değilimPratik bir yemek ve doyurucu .gönderemediğimden tarif verdim eşiniz yapıversin size
Sağolun arkadaşlar. Gerçekten pratik bir yemek,doyurucu, pilav varsa ekmek istemeyebilir.yağlı seven son aşama da domatesleri atarken eklesin.kuzu eti daha çabuk pişer.ayrıca; hem kırmızı et sevenler, hem tavuk ( beyaz et) sevenler, heemmm de vejeteryanlar mantar ile yapabilir.pişme süreleri farklı olur.
Mantar la denerseniz sonuçları beklerim.benimde mantarla aram yok.yerim fakat yapamam zehirli olabilirEllerine sağlık , et yemekleriyle çok aram olmamasına rağmen oyumu verdim, nefis görünüyor