Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyatma

GossipGirl_XoXo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
59
1
86
32
İstanbul
Selam kızlar cumartesi günü saçımı boyadım bal köpüğü rengine amonyaksız boya ile saçım bi ton açıldı daha fazla açılmadı hala kahverengi saçlarım bugün kuaföre gittim saçımı boyatmak istediğimi söyledim ama daha yeni boyadığım için bişi olurmu dedim oda boya tutmamışo yüzden bişi olmaz dedi saçımı karamel yada açık kumrala boyatmak istiyorum haftaya boyatsam bişi olurmu?

canım zaten sen amonyaksız boya ile boyamışın yani saçına pek fazla zarar vermez öyle boyalar ama çabuk akar, bence yaptırabilirsin..

amonyaksız boya ama peroksit saçın kimyasıyla oynuyor gene. ben de şubatta kullandım color castingi, tamamen zararsız bişi değil yani. eğer haftaya boyatcaksan boyatacağın güne kadar bakıma al saçını, z.yağı+badem yagı+ yumurta sarısı ya da sadece ılık zeytin yağı. hem bi önceki boyamandaki yıpranmayı telafi eder, hem de yeni boyaya hazırlar. saçın güçlü olduktan sonra korkma, bişi olmaz.

bende yarın aynı boya ıle boyıcaktım snn saclarında boya var mıydı daha onceden??

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır boya yoktu 3 senedir boyamadım saçımı ve sürekli kestirdiğim için hiç boya kalmadı rengi çok az açıldı sonra sonra azcık dahaa açıldı güneşte belli oluyo ama pekte belli değil bende karamale boyatmak istiyorum

evet tutmuyo siniri bozuluyo insanın ama perçemlerimin rengi açıldı biraz hoş bi rnek oldu perçemlerim ama şimdi karamel yaptırcam aradaşım annem kendi boyadı güzel olmaıd dedi ama ben beğenmiştim annesinin saçını neyse bende kendim boyamıcam dedim oda olabilri o zaman edi bilmiyorum kumralım güzel olurmu

benım aldıgım boyanın uzerınde de amonyak ıcermez dıyor loreal castıng sıcak cıkolata kapagın ustundekı renk cok guzel ama tutmaz mı acaba benım rengım de en son mocca kahveydı yanı cok farklı bı renk degıl sadece sanırım bu bıraz daha koyu napsam degıstırsem mı acaba yaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…