Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyatma Ücretleri

busra_shn

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
19
0
286
İstanbul
kızlar saçlarımı kendi rengine çevirmeye karar verdim ama şuanda sarı renkteler o kadar uzun süre dibimle dolaşamam orjinal tonunuda kendim yakalamam imkansız gibi sanırım :/ kuaförde boyattırmak istiyorum ancak saçlarım belime kadar ve fazlaca gür sizce ücretlendirmesi ne olur bu durumda ?

canım ben 60 tlye açtırdım saçlarımı uzundu..ama keşke açtırmasaydım...
kaç seferdir boyuyolar tutmuyor..
eğer boyatacaksan kıyacaksın paraya..
izmirde 120 tlye açtırıp boyatmıştım o bi harikaydı.. sakın kalitesine güvenmediğin bi yere yaptırma

izmitte oturuyorum benım saclarımda kalın tellı omuzlarımın aşşağısında bana 100 lira dediler :) tabi o d amahalle kuaförü. ne kadar ıyı boyayabilir ki. bende boyatmadım. boyamayı da düsünmüyorum bu aralar

kızlar benim kuaförüme arkadaşım küt saçlarını boyattı devamlı kuaförümüz olmasına rağmen 70 tl istemiş ben düşününce benim saçım 200 ü bulur diye korktum bi an :/ bide açıcı var saçımda şuan ilk boyayla tutmaz gibimede geliyo korkuyorum

benı msaçlarımın hem açılması hemde 2 kutu boya gitmesi gerekiyor. bana da pahalı gelıyor ama daha fazla ücret ısteyen cok izmitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…