- 29 Kasım 2009
- 154
- 27
- 318
Marketten HACIŞAKİR SAF BEYAZ SABUN unu aldımm.4 lü sett 4 tl.. ve akşamları güzelce sacımın her tarafınaa sabunu sürdümm köpürttümm duruladımm .zaten sabunun üzerinde kahve renkli tabaka oluyor ordanda anlıyorsunuz aktıgını 4 defa sabunla yıkadıktan sonra sonra kullandığım şampuanımla yıkadımmm ve güzel bir sac kremimle sacımı kremleyip duruladımm ve yumuşacık olduu. birer gün arayla bu şekildee yaptımm ve kuaförüme gittimm kuaförümde şaşırdıı sacımı acıcaktı ama ben biraz daha akmasını istediğim için bekleyelim dedimmm
ahh arkadaslar basıma neler geldi benimagustos ayında sacıma siyah yaptım kendim.. dipleri çıktı arlardada kendi saçım kalmış alaca bulaca oldu kafam arkadasım da dedi orial al boya sonrada istedigin renge boyarsın dedi bende dedigini yaptım ve sonuç diplerimden 10 cm sapsarı geri kalanı yine simsiyah kaldı (kahveye boyadım şimdi ama dipleri kahve uçları yine siyah kalıcak.. akıl verın bana ben şimdi neyapıcam
arkadaşlar ben bısey sorucam zeytinyağlı sabunda aynı işlevi görürmü?
beyaz sabun açık renk gölgeleride akıtıyor mu acaba??
arkadaşlar bir öneri bekliyorum . saçımı bir kaç ay önce kakao kahve ye boyamıştım siyah gibi oldu ve bi kaç gün öncede küllü kumrala boyadım fakat dip kısımda ana saçım la uçlar arasında baya bi fark oluştu iki ay sonra düğünümüz var ve saçlarıma gölge yaptırmak istiyorum akıtalım dedi kuaförüm ama yıpranır baya diyede ekledi 1 ay beyaz sabun kullansam acaba akıtırmı bir miktar ve yıpratırmı??
canım valla ben sacımı boyattıgımda kızıl sıyah ogggrenc bı renk olmustu nasıl yıkadım kaynar sularla ve beyaz sabunla çitiledim sacımı resmen ama 2gundur delı gıbı akmıs rengı
sıcak suyla ve beyaz sabunla yıka akar
bende kızılık kalmadı alttan sarılarım cıkmaya basladı hatta oleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?