- 30 Kasım 2007
- 692
- 4
Allah razı olsun delırmek uzereyım şu saçlarımın rengini nasıl açıcam dıe 2 gundur şampuanla 10 kez yıkadım açılmadı benim acil açmam gerek inş açılır....
saçın hangi renk şu an canım...yeni mi boyadın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun delırmek uzereyım şu saçlarımın rengini nasıl açıcam dıe 2 gundur şampuanla 10 kez yıkadım açılmadı benim acil açmam gerek inş açılır....
Böyle bir haber şimdimi verilir doktor, Böyle bir haber şimdimi verilir doktor naniknanik
Canım aynı sorun bendede olmuştu beyaz tenliyim yanlışlıkla koyu kahve saç boyası alıp yapmıştım ve sonuç iğrenç aylarca çekilen sıkıntı yani resmen siyah saç oldu koyu kahve olacağı yerde en sonunda bi kuaföre gittim kuaförün aklına hizmet açma işlemi yaptırdım saçlarım dahada iğrenç oldu güya bitkisel açıcı yaptı yapmasına saçımda çok yıpranmadı ama iğrenç bir saç rengi çıktı ortaya saçımda bi 10 çeşit renk oluştu. artık kızdım kuaföre gitmedim kendim boyayarak koyu kumral bir renk oluşturdum saçlarımı bunu daha önceden duymuş olsaydım hergün beyaz sabunla yıkardım saçımı :sm_cool:
canım nasıl kendin boyayarak koyu kumral bi ton elde ettin nolur bana da anlat....
bende koyu kahve yaptım saçlarımı ama ne kahvesi resmen siyah oldu ve akmıyo....
kuaförde orielle açtırmayı hele hiç düşünmüyorum...lütfeeenna.s.a.s.a.s.
ben öyle yapıordm ama yine de sertleştrdi saçlarmıönce sabunlasak ardından şampuanlasak olmaz mı çok fena olur sabunla saça tarak işlemez ki yaa
bende saçımı siyah yapmak istiyorum.3 yıl kzıldı saçlarım çok yıprandı bende beyaz tenliyim ama koyu renkler bende güzel duruyor.kendi ana sacımda koyu kahveydi zaten.keşke hiç baştan boyamasaydım saçlarımı.bakımla yıpranmışlıgını gidermeye çalışıyorum ama önemli olan hiç boyayıp yıpratmamkta.bu arada ben saçımı sıcak suyla yıkıyorum gayet güzel akıyor