Merhabalar 2 gün önce saçlarımı ombre balgat yaptırdım saç boğazına karşı alerji olduğumu biliyordum kendim ettim kendim buldum yani kabul ediyorum :) küllü bir renk gri sarı karışımı birşey yaptırdım alerji olacağını bile bile bundan 5 sene öncede aynı şey başıma gelmişti çünkü neyse eve geldim başladım kaşınmaya keşke kaşınmaya kızarmayla kalsa beynim odem topladu kabakulak tarzi kulaklarim her tarafim susti yuzum kafam iltihaplar aktı allahım diyorum bu saç niye kulaklarıma yapışıyor bir baktım kulaklarımın dia kismindan arka kismindan iltihap akmış ve iltihap kuruyunca saç yapışıyor ben çekiyorum saç 2 saat sonra yine yapışıyor kulağımı bir ekledim pütür pütür kabuk olmuş iltihaptan tansiyonum düştü gittim serum vurdumdum bana misin demedi kasintiyi aldi ama 1 gun sonra kafam sismeye basladi ellerim sisti kollarim yine serum vurdumdur gece gidip sisliklerim azaldi ve bu esnada boyatmadab2 2 saat önce ilaç içtim alerji ilacı çünkü olacağını biliyordum birazda olsa onune gecmek istedim ama ilki bu kadar çok olmamıştı birde belki olmaz ikincide dedim c3saretle gittim bayattım cidden şu saç boyalarına hasret kaldım sanırım içindeki paraben karşı alerjim var bir çözüm istiyorum başına böyle birşey gelen en nefret ettiğim şey başıma gelecek dip gelecek ve ben çok az da çıksa hiç sevmem ne yapacağımı bilmiyorum doğal boyalara güvenemiyorum paraben yok yazıp kutusunda yazıp kandıran firmalarda varmış böyle birşey yaşayan beni aydınlatırsa çok sevinirim cidden acımı bir tarafa bıraktım daha çıkmadan şu dip rengine taktım çok kötü duracak ve cocukken geçici dövme yaptırdığımda da aynı şey başına gelmişti ve daha beteri tum vucudum iltihapli yara dökmüştü onda da paraben içeriyor demekki alerjim paraben karşı yarın ilk isim alerji testi yaptırmak başına böyle birşey gelen var mı cidden paraben içermeyen boya varmı çok üzülüyorum dip rengı çıktığından çok kötü duracak çünkü