Şampuan ve Saç Kremleri saç boyasına son!!! şampuanla beyazlar eskı halıne!!!

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
selam aradaslar bır yakınımdan,duyduguma gore bir şampuan varmış , bu şampuanı normal yıkama şeklinde bir süre kullandığımızda saçların beyazdan tekrar eski haline döndüğünü söyledi...
adı moliva kullanan varsa gerçekten etkili olup olmadığını paylaşabilir mi????.......a.s.
gercekse suppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr????

ben bu molivanın sitesine baktım da yorumlar sanki hep bir ağızdan çıkmış gibi ve ürün özellikleri hakkında sorulan bir soruya yanıt gelmemiş, tarih de Ocak ayı. çok güven vermedi sanki bana ama yine de kullanmış olanların fikirlerini bekliyoruz. Bi de stop grey diye bişey vardı ben ondan almayı düşünüyodum. molivayı da guclubacismileşimdi sizden öğrenmiş oldum

Ben pek güvenemiyorum, benim ırsi beyazları da siyahlatacaksa benden on puanaklinialirimsmile Pek inandırıcı gelmiyor. Ama yorumları takip edeceğm

merhaba arkadaşlar bende stop grey kullandım gerçekten sonuç inanılmaz sadece 4 hafta da saçlarım eski haline kavuştu iyiki kullanmışım stop greyi

Benim de yasım cok genc olmasına ragmen genetikten gelen beyazlarım var ben bu konuyu cok arastırmıs biri olarak bunun önüne gecileceğini düşünmüyorum.

kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ben 2 yıl önce kullandım saçımı mahvetti ve hala düzelmedi.Kesinlikle yalan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…