Herkese selam,bir onceki yazimin ardindan internette oldukca ciddi bir arastirma isine girdim.Cok sayida degisik boyalari bulup icerigini arastirma,boyalari kullananlarin yorumlarini okuma,firmalari arayip boya iceriklerini istemek gibi oldukca vaktimi alan bir calisma yaptim.Ve bir boya buldum...yorum yazan kullanicisina instagramdan ulasip konustum.Aldim ve test ettim.Testte sorun yasamayinca sacimi yinede dikkatli bir sekilde bu boya ile boyattim.Sonuc inanilmaz.Kasinti dahi olmadi.Gercekten halen inanamiyorum bu gelismeye.Sanirim sacimi 10. Boyamamda ancak emin olabilecegim bende...Bu kiymetli boyamizin adi,Goldwell ellumen.ben koyu renk icin natural brown 4 numarayi tercih ettim.Sizinde bu boyayi hic degilse test etmenizi isterim.Belki sizdede ise yarar ve benim kadar mutlu olursunuz.Sizden tek ricam gercekten ise yararsa bu gibi cesitli platformlarda bu bilgisi paylasmaniz.Bu derdi cekmeyen bilemez gercekten,sizde baskalarina umut olursunuz belki...Herkeste ise yaramasi dilegiyle...