- 13 Mayıs 2017
- 187
- 84
-
- Konu Sahibi Excited_mom
Doktorlar 3 aydan sonra boyayabilirsiniz diyor evet ama bunla ilgili henüz kanıtlanmış bir durumda yok bildiğim kadarıyla. Bu boyaların çoğunun içeriği kimyasal. Ve normal insan bile kokusundan çok etkileniyor. Anne karnındaki bebek napsın.Ben 36. Haftamda boyadım yani geçen hafta. Gratiste bi tane organik bi marka vardı onunla boyadım. Doktorum 3 aydan sonra herhangi bir boya ile boyayabilecegimi söyledi.
Doktorlar 3 aydan sonra boyayabilirsiniz diyor evet ama bunla ilgili henüz kanıtlanmış bir durumda yok bildiğim kadarıyla. Bu boyaların çoğunun içeriği kimyasal. Ve normal insan bile kokusundan çok etkileniyor. Anne karnındaki bebek napsın.yani bunun için gerçekten ii bir marka kanıtlanmış bitkisel bir boya ya da bilmiyorum belki doğal bir tarif varsa beyazları kapatabilecek, verebilecek arkadaş varsa çok sevinirim.
Tabi şampuanlarda da var malesef. Ama saç boyası kadar değildir. Bilmiyorum saç boyası artık bariz kimyasal. Ama ne kadar doğalını bulabiliriz o işte soru işareti. Ama böyle beyazlar içerisinde de insanın canı çok sıkılıyor. Tam bir ikilem. Aveda ve logona yı tavsiye ediyorlar. Ama kullanan var mı acaba?Bu kadar dikkat edilecek olsaydı şampuan da kullanmayın derdik oda direkt kimyasal ve direkt tene temas ediyor diyor doktorlar, karar tabiki de sizin ama organik adı altında satılan hiç bir boyanındatamamen organik olduğuna inanmiyorum
Valla ben boyuyorum. Doktora da sordum. Kimyaesael bir işlem yapilmayacaksa ağzına maske takarak solumadan boyayabilecegimi söyledi. Oryal mı ne deniyor o tarz biseyle işlem yapmayacaksaniz iyi bir boya ile boyayin derim. 17 haftada iki kere boyadım bile saçımıArkadaşlar 35 haftalık hamileyim. Saçlarım bayağ beyazladı ve çok kötü duruyor. Açıkçası epey canım sıkılıyor. Bu zamana kadar direndim. Hiç boyamadım ama artık bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorumkına denedim ama beyazlar kapanmadı ve daha kötü oldu saçlarım. Boya tutmaz diye 3 aydır kına da kullanmıyorum. Nette çok araştırdım aveda ve logan markalarını gördüm doğal saç boyası olarak. Aveda yı nerden alabilirim açıkçası bulamadım. Logan da güvenilir midir fikri olan var mı? Ya da bu beyazlar nasıl kapanır? Yardımcı olabilecek var mı?