Anket Saç boyası markaları

Hangi saç boyasını kullanıyorsunuz ?

• L'oreal Creme Gloss

OY: 610 26,1%
  • Garnier Nutrisse

OY: 209 9,0%
  • Organics Colors Systems

OY: 39 1,7%
  • Wella Koleston Perfect

OY: 554 23,7%
  • Voila

OY: 211 9,0%
  • Matrix Socolor Beauty

OY: 14 0,6%
  • Schwarzkopf Igora Royal

OY: 80 3,4%
  • Schwarzkopf Palette

OY: 524 22,4%
  • Natural Colors Organic

OY: 53 2,3%
  • Logona

OY: 0 0,0%
  • Topchic

OY: 0 0,0%
  • Diğer, lütfen yorum olarak belirtin.

OY: 174 7,5%
  • Saç boyası kullanmıyorum...

OY: 281 12,0%

• Ankete Katılan
    2.335
koleston ve voila iyidir ama her saç boyası cilde göre reaskiyon gösterip yakabilir,doğaldır..

loreal kullanıyorum uzun zamandır dip boyamda bile istediğim sonucu yakalayabiliyorum renkler doğal saçımıda yıprattığını düşünmüyorum

koleston koyu kahve kullanıyorum çokda memnunum uzun süre kalıcılgını koruyo en azından..

Devamlı koleston kullanıyordum. Son boyamada Schwarzkopf Igora Royal bakır kızıl tonlarını kullandım ve çok memnun kaldım. İlk defa akmayan bir kızıl ile karşılaştım.:21:

Kızlar ben hiç saçımı boyatmadım daha önce.Çok koyu kahve veya mavi siyah boyatıcam.Bitkisel olmasını da istiyorum.Siz hangini öneririrsiniz?

kızlar benim saçlar koyu kestane,ilk defa boyatıcam.Kızılda karar verdim.Sanırım her boya renge göre kalitesi değişiyor.Daha önce hiç boyamadım,beyazlar başlamasa boyatmayı da düşünmüyodum zaten.forumda gezindim aklım çok karıştı bitkiseli öneren var önermeyen.Hiç anlamam bu boya olayından da=( Bi öneriniz varmı

boyamaya ilk basladığımdan beri kolestonla boyuyorum ilk zamanlar kızıl tonlarını çok severek kullandım şimdide kahverengi tonunu severek kullanıyorum ve herkese gözüm kapalı tavsiye ediyorum

Ben bır kac kere boyadım kuaforde saclarım kotu oldu sonra
ancak araları yesıl mavı ve mor boyattım sırayla
sımdı uzadılar dıger renkler roflelı gıbı ama boyatmaya korkuyorum
bakım yagı kullanıyorum duzenlı ıse yarıyor bu arada

he bırde bakım yagları dısarıda 15 ıla 20 lıra arası
bana cok pahalı gelmeye baslayınca kolıyla aldım almak ısteyen olursa 20 ye felan almayın sakın:)ben on lıraya kadar buldum:)

şuan moda organik boya ben yaptırdım çok memnunum muhteşem bişey orjinal organik olacak ama

organic kullanıyordum röfleden sonra ama kuruttu iyice saçımı,birde ısı verilerek renk oturtulduğu için çok yıprandı saçım.sonra kolestona geçtim tek seferde istediğim saç rengini elde ettim.içinden çıkan bakım kremiylede baya bir yumuşadı saçlarım.artık koleston kullanıyorum memnunum.

X