• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saç boyası kullanıyor musunuz??

Sunshine moon

Guru
Kayıtlı Üye
CADIARZUKızlar muhtemelen kimse saçını boyamıyordur piyasadaki boyalarla..Ama zararsız bir şekilde nasıl saç boyayabiliriz. Maalesef beyazlarım var.. Kına kullanıyorum ama o da bakır oluyor. Alman taşı yada rastık konusunda bir fikrim yok..Sizler ne düşünüyorsunuz.

ya canım saç boyası kullanma tabi gerçi zararı bilinmiyor varmı yokmu ama yinede kullanma, bence kınaya rastık koyabilirsin esmersen eger ondan bişi olmas, benim teyzemin kızı hint kınasıyla boyardı hamileliğinde hep, böyle aktarlarda var üstünnde benli bi kadının resmi oluyo hani güzel renkleri de var kestane falan bence onunla yap rastıkla çok siyah olur dersen, sağlıklı bebişler canım

CANIM BOIYANIN ZARARI OLDUGUNA DIR BI KANIT YOK AMA YARARLI OLDUGUNADA KANIT YOK
BEN HEP BIYaRIM SACLARIMI AMA HAMILELIGIMDE 1 KERE BILE BOYAMADIM KAFAMDA 4 RENKLE DOLASTIM 9 AY SABRET BISEY OLMAZ

ben 4. ayıp bittikten sonra dr tavsiyesi üzerine bitkisel boya yaptırdım.hatta dr eşimde yaptırdı hamileyken korkmana gerek yok ama sadece bitkisel boya dedi.

Cevaplar için çok teşekkür ederim. a.s.Rhodora arkadaşım, hint kınasının içeriği oldukça zararlı bir madde diye biliyorum. Yakınınıza bir şey olmamıştır umarım.
İklimbuse bitkisel boya nereden bulabiliriz. Markası falan var mı? Ben biraz araştırdım kınadan başka bir şey bulamadım..Rastık alman taşı aynı şeymi? aynı ise alman taşı da kimyasal ve zararlı diye biliyorum..

Back
X