Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Küllücüğüm sana bir sorum olacak; saçımın rengi 8.43 dü ben 3 hafta önce kzılııkları gitsin diye loreal 8.1 ile boyadım ama boya kahve yaptı saçımı sanırım yanlış boya kurbanı oldum.O günden sonra 2 3 günde bir beyaz sabunla yıkadım bayağı aktı rengi açıldı. Bugün lorealin 9 numarasına boyadım ama istediğim gibi açılmadı rengi. ben daha sarı bir şey istiyorum. Hangi marka kaç numara almam lazım :KK43:(
Yardım noolur :KK43:

KÜLLÜMANGO canım banada yardımcı olabilir misin.
saçımı palette 8.65 kahve köpüğüne boyadım tabi benkimki bir ton koyusu oldu tam rengi tutmadı diyebilim.saçlarımın uç ve ara kısımlarında daha açık tonlar istiyorum daha haraketli olsun mat durmasın diye saçım çok sık olduğu için tek renk peruk gibi duruyor hafif uç ve aralarda ton açıklığı olsa daha iyi mi olur sence bunu hangi renkle nasıl elde edebilirm .Şimdiden teşekkürler....

Kestirmelisin,saçların ancak bu sayede beslenir;bir de bağdem yağıyla masaj yapabilirsin,tabi saçların kendine gelene kadar da boyadan uzak durmalısın.Umarım saçların eski sağlığına kavuşur.

küllümango merhaba,

yeni üye oldum ve herkese ne kadar yardımcı olduğunu görüyorum sürekli. umarım çok boğmuyoruzdur seni... ben de bir konuda danışmak istiyorum. benim saçım klasik bir türk rengi ve kestane :). çok koyu bir renk değil, normal kestane diyebilirim. en son 2 ay önce loreal luo color'un 6.32 rengine boyattım, tabi bu arada saç rengim biraz açıldı, bu arada da diplerim 2 cm kadar kendi saç rengim çıktı. şimdi daha açık renge dönmek istiyorum, küllü açık kumral gibi. yine loreal luo color'un 7.31 rengi hoşuma gitti diyebilirim, ama marka şart değil küllü açık kumral düşünüyorum. kuaförüm oreal'le açmadan o rengi yapamam diyor halbuki ben saçımın çok da koyu olmadığına inanıyorum. kesinlikle oreal kullanmak istemiyorum. sence oreal kullanmadan hangi noktaya kadar açabilirim? ya da bir sonraki boyamada o rengi tuttursam da olur, arada geçiş için farklı bir renge boyatmam gerekirse ne gibi bir ton olabilir?
bu arada evde boyama yapmak istersem, saç diplerim ve boylarının aynı tonu tutması için nasıl bir işlem yapmam gerekir?
seni çok da oyalamak istemiyorum, sadece fırsatın olursa cevap verebilirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler :)

benim saç rengim kahve ve ben aralarında ince ince karamel tonu renkler olsun istiyorum hepsini boyamıcam.bir kuaför bana boya ile açılmaz tutmaz dedi. renk açıcı bir toz söledi mavi renk birşey. oryal denilen şey o mu oluyor bilmiyorum.sizce o tozla açmalımıyım yada nasıl yababilirim.bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
çoooook teşekkür ederim dediklerini uygulayacağım yalnız bir üst tonu derken mesela açık kumral 8.0 ya bi üst tonu 8.1 falan mı onu bilmiyorum. %9 luk peroksiti kutuda okudum 9luk kullanın diye ama 6 lık almış bulunmuştum ve boyayı karıştırmıştım. teşekkür ederim tekrar

canım 8 numaranın bır ton ustu 9 numara oluyor. 8.1 veya 8.3 veya 8.44 gibi önceki sayıdan sonra gelen sayılar rengin açıklıgını koyulugunu değil o rengin yansıttıgı renkleri gösterir. umarım anlatabılmışımdır. ben bır ust tonunu kullan derken sen 8 kullanmışşın ya hani 9 kullan bır dahakıne demek istedım.

Küllücüğüm sana bir sorum olacak; saçımın rengi 8.43 dü ben 3 hafta önce kzılııkları gitsin diye loreal 8.1 ile boyadım ama boya kahve yaptı saçımı sanırım yanlış boya kurbanı oldum.O günden sonra 2 3 günde bir beyaz sabunla yıkadım bayağı aktı rengi açıldı. Bugün lorealin 9 numarasına boyadım ama istediğim gibi açılmadı rengi. ben daha sarı bir şey istiyorum. Hangi marka kaç numara almam lazım :KK43:(
Yardım noolur :KK43:

canım sen yıne saçını beyaz sabunla yıka uzun sure sonrada koleston markasının 12.1 rengini al onunla boya saçını. market boyalarında e ıyı acan boya koleston 12 ve 12.1 çünkü. saçını ıyıce boya ve poşet geçirip ısı ver 20 dk kadar. saçın açılır ama hoş bır renk olur mu o şimdiki saçına baglı canım

KÜLLÜMANGO canım banada yardımcı olabilir misin.
saçımı palette 8.65 kahve köpüğüne boyadım tabi benkimki bir ton koyusu oldu tam rengi tutmadı diyebilim.saçlarımın uç ve ara kısımlarında daha açık tonlar istiyorum daha haraketli olsun mat durmasın diye saçım çok sık olduğu için tek renk peruk gibi duruyor hafif uç ve aralarda ton açıklığı olsa daha iyi mi olur sence bunu hangi renkle nasıl elde edebilirm .Şimdiden teşekkürler....

canım bakır renkler oldukça ışıltılı duruyor. ama tam bakır dediklerimde.eğer saçın sıksa ve hareketli durmasını ıstıyorsan bunu bır boyayla elde edemezsin. ya kuafore git yada bır arkadaşından yardım ıste ve saçının bazı kısımlarını mevcut saçından daha acık renge boyasın. bırde loreal preference boyasının kromatık boyaları var. yanı fazla yansımalı. bır dahakıne saçını o markayla boyayabılırsın sanırım.

küllümango merhaba,

yeni üye oldum ve herkese ne kadar yardımcı olduğunu görüyorum sürekli. umarım çok boğmuyoruzdur seni... ben de bir konuda danışmak istiyorum. benim saçım klasik bir türk rengi ve kestane :). çok koyu bir renk değil, normal kestane diyebilirim. en son 2 ay önce loreal luo color'un 6.32 rengine boyattım, tabi bu arada saç rengim biraz açıldı, bu arada da diplerim 2 cm kadar kendi saç rengim çıktı. şimdi daha açık renge dönmek istiyorum, küllü açık kumral gibi. yine loreal luo color'un 7.31 rengi hoşuma gitti diyebilirim, ama marka şart değil küllü açık kumral düşünüyorum. kuaförüm oreal'le açmadan o rengi yapamam diyor halbuki ben saçımın çok da koyu olmadığına inanıyorum. kesinlikle oreal kullanmak istemiyorum. sence oreal kullanmadan hangi noktaya kadar açabilirim? ya da bir sonraki boyamada o rengi tuttursam da olur, arada geçiş için farklı bir renge boyatmam gerekirse ne gibi bir ton olabilir?
bu arada evde boyama yapmak istersem, saç diplerim ve boylarının aynı tonu tutması için nasıl bir işlem yapmam gerekir?
seni çok da oyalamak istemiyorum, sadece fırsatın olursa cevap verebilirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler :)

canım teşekkür ederim sordugun için:) hemde ıyı etmışşın. san akalkıpta orealle kullu kumrl apabılırım dıyen kuaforden bır an once uzaklaş dıyorum. yanı hiç anlamıyorum boyle kuaforleri gözlerini para hırsı burumuş. yazık yazık.
neyse sen önceden saçını 6.32 ye boyamışşın ve açıldı dıyorsun yanı saçın suanda 7 tonlarında bırsey sanırım. ve kendi saçında açık kestaneymış. istedıgın renk olan 7.31 dore kullu kumral oluyor. yanı pek memnun kalmayabılırsın o renkten içinde dorelik oldugundan.
eğer loreal luo color boyası bulabılıyorsan loreal majırelde bulabılırsın buyuk ıhtımal. loreal majırelın 9.11 rengini al. ekstra kullu sarıdır bu renk. bu boyayı al saçını boyat. saçın açık kestan eoldugundan yuzde 6 lık kullansın kuafor yada sen peroksit oranını. eğer bır kuafore boyayla gidersen daha ıyı olur canım. 9.11 açık gelir dıyebılırsın ama uçlardaki saç rengin anca kırılır bununla. kendi dıpten çıkan saçın fazla açık olursa bunun çözumu var ama uçları koyu kalırsa bununla ugraşman daha zor olabılır dıye 9.11 dedim canım

canım bakır renkler oldukça ışıltılı duruyor. ama tam bakır dediklerimde.eğer saçın sıksa ve hareketli durmasını ıstıyorsan bunu bır boyayla elde edemezsin. ya kuafore git yada bır arkadaşından yardım ıste ve saçının bazı kısımlarını mevcut saçından daha acık renge boyasın. bırde loreal preference boyasının kromatık boyaları var. yanı fazla yansımalı. bır dahakıne saçını o markayla boyayabılırsın sanırım.

KÜLLÜMANGO ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Kuaföre gitsem de ya da arkadaş yardımıyla bazı kısımları boyasamda lorealin hangi rengi kullanayım numara verebilir misin acaba şimdiden teşekkürler canım....

canım genelde kızıl renkler kromatık oluyor ama saçının yapısına suandakı rengine ve seninde ten rengine uygun olan bır renk için görmeden ne desek yanlış olur. ama eğer saçın saglıklıysa ve kalın telli is ilk önce kuaforune ara ara rofleyle bıkaç ton açtırıp bunun uzerıne bır renk boyayabılırsın. boylece aktıkça rofleli kısımlar daha çok acılacak ve bıkaç renkli olucak saçın

arkadaşlar uzun yıllardır yaklaşık 10 yıldır saçlarım platin sarıydı.kuaförümün azizliğine uğradı rsmen saçlarım koptu.saçlarımı 3 numara kestirdim palettenin dore kahvesine boyadım.ve çok şaşırdım acaba ben yanlış mı görüyorum diye.kutudaki renkle aynı.piyasada profesyonel ürünlerin hepsini denedim ama palette bambaşka.mutlaka deneyin.

benım saclarım kırmızıydı üstüne koleston 3 kahve boyadım kızıldan kurtulmak için oda simsiyah oldu 6 ay oldu saclarımın aralarından kızıllık bellı oluo güneşte şimdı ışıltılı kahveyı merakedıyorum olurmu yada saclarımı acıtrmadan baska ne renkler olur lütfen bana yardım edın hergün aglıyorum cok kötüyüm :KK43:(

Yine kuaföre git diyeceğim kendin uğraşma diye ama sen kendin boyama taraftarısın sanırım... Bence kuaförü istediğin rengi yakalamak için kullanmalısın. Çünkü renk geçişleri çok sıkıntı yaratıyor. Ama yine de sen bilirsin. Boya tavsiyesi istersen o renklerin üzerine en iyi koleston 5/37 kışkırtıcı kahve... sık boya ve sık yıka... Akmasına izin ver... Bir kaç boyadan sonra renk oturur. Tek boyamayla asla kızılı atamazsın saçlarından... Eğer tekrar kızıla döneceksen geçişi daha kolay olan bir renk dene... kızıl kahve gibi mesela...

X