küllümango merhaba,
yeni üye oldum ve herkese ne kadar yardımcı olduğunu görüyorum sürekli. umarım çok boğmuyoruzdur seni... ben de bir konuda danışmak istiyorum. benim saçım klasik bir türk rengi ve kestane :). çok koyu bir renk değil, normal kestane diyebilirim. en son 2 ay önce loreal luo color'un 6.32 rengine boyattım, tabi bu arada saç rengim biraz açıldı, bu arada da diplerim 2 cm kadar kendi saç rengim çıktı. şimdi daha açık renge dönmek istiyorum, küllü açık kumral gibi. yine loreal luo color'un 7.31 rengi hoşuma gitti diyebilirim, ama marka şart değil küllü açık kumral düşünüyorum. kuaförüm oreal'le açmadan o rengi yapamam diyor halbuki ben saçımın çok da koyu olmadığına inanıyorum. kesinlikle oreal kullanmak istemiyorum. sence oreal kullanmadan hangi noktaya kadar açabilirim? ya da bir sonraki boyamada o rengi tuttursam da olur, arada geçiş için farklı bir renge boyatmam gerekirse ne gibi bir ton olabilir?
bu arada evde boyama yapmak istersem, saç diplerim ve boylarının aynı tonu tutması için nasıl bir işlem yapmam gerekir?
seni çok da oyalamak istemiyorum, sadece fırsatın olursa cevap verebilirsen çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler :)