- 29 Ocak 2012
- 4
- 0
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.541
Merhaba kızlar cok fazla soru ve cevap var aklım karıstı bu işi iyi bilen birinden yardım almak istiyorum.
Saçlarımı koleston köpük boya ile fındık kabuğu rengine 2 kez boyadım ama üst taraf açık renk altlar koyu kaldı şimdi hepsinin aynı renk olması için açıcı kullanıp saçlarımı yıpratmadan nasıl kahverengi yapabilirim??ya da bu mümkün müdür?Acil cevap verirseniz cok sevinirim
slm,,,koyu kısımlar için bir tarif vericem,,bende işe yaramıştı ama garanti vermiyorum,,,,
%12 lik oksidasyon sütü ile(1 yemek kaşığı_yaklaşık 30-35gr) bir paket karbonatı iyice karıştır.....karışım tam homojen olsun.....kimyasal olarak ikisi karıştırdığında reakte olacak......saçlarının koyu kalan alt kısımlarına düzgünce sür ve tarakla tara...yaklaşık 40dakika bekle ve sonrasında ılık suyla durula.....iyi bir bakım kremiyle yedire yedire sonrasında tekrar durula,,,, bu rengi kırmanda biraz yardımcı olur,,,yetmezse 3-4 gün aradan sonra tekrar dene fakat saç kremini etabını unutma,,,,geçmiş olsun....
bence bronz kahveye boyayabilirsin esmersin yakışır benceMaRaba arkadasLr bende sacimi boyamak istiorumm ama hangi renge boyicama karar veremioRm yhaa banada yaRdimcii oLsanizzEsmer tenLiym ve sacimi 1 bck sne once turkiyede karamele boyadimm sonra hamile kaLdm sacLarimi boyuyamadmm simdi ise dipLerimm yani kendi sac rengim cikti sacdiplerim kahverengiye kacik uclarii isee sari karemel her renk var yani nerdeyse degisiklik isTiorumm bana yardimm edinnnnnn lutfen
mrb arkadaşlar bende bilen arkadaşlardan bilği almak istiyorum
benim saçlarım siyahtı saçımı bakır ve karamel karışımına boyandı üzerinede ışıltılar koydu kuaför.
1 yıldır kullanıyordum ama artık saçımı tekrar siyah rengine dönsün istiyorum
saç diplerim uzadıkca çirkin bir görüntü oluyor.acaba bu renklerin üzerine hangi boyayı yapsam
siyah olur saçlarım.teşekürler.
Senin fotoğraftaki saç rengin Aslı Tandoğan'ın saç renginden çok daha güzel bence. :) Yüzünü göremediğim için yakışıp yakışmadığını bilemiyorum tabii, ama dediğim gibi, renk çok tatlı.
bence de senin saçların daha güzel ama sıkıldın sanırım.. karamel boyatmışsın.. kızıl tonu olan bir renktir karemel.. kızıllıkta hemen gitmez ne boyarsan boya.. işin zor yani.. istediğin saf kumral tonu olunca iş iyice zorlaşıyor.. hangi markayı kullanıyorsun bilmiyorum ama paletteyi öneririm.. kutudaki resmi tutturma açısından benim denediklerimin en iyisi çünkü.. palettenin kumrallarına bir göz at katalogtan bence..
Arkadaşlar saçlarım şuan koleston açık kahve boyamıştım tabi çok koyu oldu bende zaten koyu istiyordum gerçi ama ilerde sorun yaşamakta istemiyorum şimdi saçıma karamel renk alsam boyasam ne olur acaba ?
Kızıllık varsa aman uzak dursun çünkü ben siyah yüzünden daha doğrusu kuaför yüzünden dünya kadar saçlarımdan oldum
Tarçın bakırıda aklıma geliyor ama bunlar sorunlar yaşatırmı bana sarıya geçmek istersem
Küllü kumral üzerine küllü sarı boyasam rengi daha açık olur mu?[/I]
farkli markalarda boya karisiminin bi zarari varmidir ?